_judym_ 07.03.2022 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2022 Chcę wykonać cokół ok - 30cm. Obecnie na poziomie cokołu mam już izolacje ze styroduru 10cm. Ściany docieplam 20cm. Chciałbym dokleić do styroduru ok 5-7cm żeby zniwelować różnice. Jak to prawidłowo wykonać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krukosz 08.03.2022 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2022 Polecam lekturę np. tego Kolega fighter1983 zajmuje się elewacjami zawodowo, więc najlepiej poczytać jego posty i czegoś się dowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 08.03.2022 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2022 Chcę wykonać cokół ok - 30cm. Obecnie na poziomie cokołu mam już izolacje ze styroduru 10cm. Ściany docieplam 20cm. Chciałbym dokleić do styroduru ok 5-7cm żeby zniwelować różnice. Jak to prawidłowo wykonać? Naklejasz styropian, uzupełniasz pianą połączenie z górną warstwą styropianu i zaciągasz zaprawą na siatce. Dalej nakładasz np. tynk mozaikowy w wybranym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts