Griszka 28.08.2002 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2002 zima się zbliża a złodziej na pustostan z oknami czeka. Czy ktoś mógłby się podzielić opiniami na "używaną" przez siebie taką firmę. U mnie wschodnie rubieże DC. g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 29.08.2002 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2002 Ja jeszcze nie mam czego ochraniać, ale kontrolnie dzwoniłem do firmy JUVENTUS. Za monitoring domu jednorodzinnego przy wykorzystaniu alarmu właściciela sprzężonego z modułem radiowym firmy zaproponowani cenę do negocjacji 180zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 29.08.2002 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2002 GROT ma moim terenie chce 120 lub 130 zł abonamentu. Instalacja ok 5-6 tys w zależności o tego co chcesz, ile czujek itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 29.08.2002 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2002 Ludzie namawiam: bądżcie z nimi twardzi. Nam zeszli z ceny 240 do 110 i jeszcze nie powiedzielismy ostatniego słowa. Jeśli chcesz chronic stan surowy otwarty to jak tam chcesz zamontować alarm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.08.2002 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2002 To jeszcze nie przyszli sami ??? Normalna procedura to:- kradzież w okolicy,- po kilku dniach propozycja ochrony,- jeśli brak odzewu po miesiącu kolejna kradzież- łaskawe przyjęcie zamówień na ochronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Griszka 29.08.2002 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2002 Anula, gdzie napisalem ze stan surowy otwarty. Ja juz (sie) wykanczam. Na razie Stan surowy zamknięty z nadzieją na wykończenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.08.2002 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2002 Wybierz tą która się najszybciej odezwała. Mafia ma najlepsze informacje i najszybciej reaguje. Poza tym nie będzie włamań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 29.08.2002 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2002 Sorki, rzeczywiście nie wiem dlaczego byłam pewna że otwarty. To znaczy jestesmy na podobnym etapie. Co prawda u nas pustostan z oknami stał przez całą zeszła zime i nic nie ukradli ale teraz juz chyba sie zdecydujemy na ochrone bo tej zimy chcemy troche ogrzewac więc będzie piec i grzejniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Griszka 30.08.2002 05:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2002 Mam ten sam ból co Anula, będzie piec i grzejniki. Mam nadzieje że nie wyprują ze ściany grzejników i nie zasuną pracującego pieca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts