rypek1 10.03.2022 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2022 (edytowane) Witam, na obrazku zaznaczyłem mniej więcej o co chodzi. Moja jest działka B, Chcę zamknąć tył działki (czerwona linia) między sąsiadem po prawo i lewo. Tylko Różnica wysokości ogrodzenia między sąsiadem A i C to ~15cm (C jest wyżej) I teraz jak to najlepiej zrobić? Swoją górną 'granicę' ogrodzenia trzymać w poziomie na wysokoście gdzieś pomiędzy tymi 15 cm różnicy? Czy macie jakieś lepsze pomysły? PS. dodam, że chcę stawiać zwykłe ogrodzenie panelowe. Więc uciekanie z krzywizną pewnie w grę nie wchodzi Edytowane 10 Marca 2022 przez rypek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rypek1 14.03.2022 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2022 Panowie, bo ja tu stoje przy tych dołach i nie wiem co robić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts