Iwuś 09.06.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Dla ścisłości, po rozmowie z autorem projektu okazało się, że wyrażą zgodę na budowę ścian konstrukcyjnych dołu z pustaka, elewacja - szalówka drewniana żeby zachować wizualizację projektu. Reszta bez zmian, czyli strop drewniany i górka tak jak w projekcie. Dach będzie jednak z blachodachówki no i ściankę kolankową podniesiemy z 60 do 120 cm. Pan był bardzo miły i powiedział, że bardzo dobre posunięcie ze zmianą technologii budowy bo będzie taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mani 03.03.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 HEJ,no i co tam dalej było,udało się dokończyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 04.03.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 No właśnie Jak tam sprawy. Już [rawie rok jak dziennik stoi w miejscu. Napewno od tego czasu wiele się u Was zmieniło... Odezwijcie się. Bardzo mi na tym zależy bo ja już niedługo zaczynam budowę domu z tej samej pracowni projektowej. Projekt L-80. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tybero 18.03.2007 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 tak, zmienilo sie troche nie pisalem do tej pory, bo jakos nie mialem ochoty opisywac problemow, z powodu ktorych radosc z budowy zmienila sie w ciaganacy sie w nieskonczonosc "koszamar". mysle ze za kilka dni siade, dopisze cos, wkleje zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shirly1 06.05.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Witam. Wciąż zbieram opinie posiadaczy domków z drewna i tak jeszcze do lipca Chciałam i tu poprosić o pomoc w mojej pracy magisterskiej poprzez wypełnienie ankiety http://webankieta.pl/ankieta/w1hpw40e16is. To naprawdę nie potrwa długo a większość pytań jest tylko na zaznaczenie bądź wymaga krótkiej odpowiedzi. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts