Gość 09.05.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Niestety monolit Wlasnie panowie szaluja i skrecaja zbrojenia......... a troche tego bedzie a czemu tak? on jest lepszy? tanszy?czy co? Kasztanko monoilityczny strop bedziemy mieli, poniewaz mamy duze rozpietosci i belki terivy bylyby za krotkie......a czy jest lepszy???? Nie wiem. Na pewno bardziej pracochlonny......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 09.05.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Kasztanka, pokazałabym, ale nie umiem.... czytałam te wszystkie opisy jak to zrobić, ale niestety to nie dla mnie... Moniś, wibrator jest bezwzględnie potrzebny! Pewnie Wam wciskają że beton z pompy jest leko podkręcony i nie trzeba wibrować... Tak mnie zastanowił postęp Waszych prac, budujecie tak szybko, że chyba wykonawcy nie wykonują wszystkiego "jak ustawa przewiduje".. A kierownik budowy zewnętrzny, czy powiązany z ekipą? jeśli to drugie, to powinniście zatrudnić inspektora nadzoru. Macie duży dom w planach, inwestycja ogromna, żeby się potem nie pojawiły problemy... Zwibrować trzeba każde nadproże, bezwzględnie słupy, strop... można darować sobie jedynie płytę na gruncie, ale mój kierownik i to kazał wibrować. Koszt w zasadzie pomijalny - wypożyczenie wibratora na dobę jakieś 70 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.05.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Ankalenko kierownik jest z zewnatrz, stad wierzymy w jego "bezstronnosc", poza tym to nasz sasiad.........Na razie jeszcze nie zalewalismy nadprozy, natomiast teraz nie omieszkam sie o to zapytac..........ale bardzo dziekuje za te informacje, wolelibysmy uniknac takich glupich bledow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 11.05.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Witam wszystkichdawno sie nie odzywałam , ale teraz musze , bo cos sie zaczeło u mnie dziac- tzn sciągneli humus i wczoraj geodeta wytyczył domek , a dzis maja zaczac kopac fundamenty.Bardzo sie ciesze to najgorsze to czekanie. Moj kierownik budowy bardzo sie dziwi , ze kogos moze cieszyc np. zdjecie humusu.Jak beda mury sie pieły do góry to co innego a teraz to zupełnie nie ma czego ogladac- dziury w ziemiMi sie te dziury podobaja , chodze dookoła i fotografuje ( pozniej wrzuce zdjecia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.05.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Wioma gratulacje! No wrzuć zdjęcia koniecznie bo chciałabym zobaczyć jak to za kilka dni będzie u mnie wygladało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 11.05.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 WOW gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 11.05.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Mi sie te dziury podobaja , chodze dookoła i fotografuje ( pozniej wrzuce zdjecia) O mamo, a jak mnie się moje dziury podobały. Niech się dziwi. Ktoś kto zaczyna po raz pierwszy ten wie, dla mnie każdy etap to już etap bliżej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.05.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Wioma gratulacje!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.05.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Aga jak pogoda????? Cos sie ruszylo, czy nadal pada????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 11.05.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 czesczrobiłam na dole odnosnik do mojego albumu , tylko moze mi ktos wyjasnic jak zamienic taki adres np. we frazę "moja budowa"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 11.05.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Moja budowaZamiast gwiazdek wstaw ttPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 11.05.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Redwald- dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.05.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 My wlasnie dzis dostalismy calkowicie zrobiony projekt elektryczny (podobno iteligentny ), sieci teleinformatycznej i telefonicznej i projekt alarmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 12.05.2005 03:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 wioma" no problem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniska 12.05.2005 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 wioma gratulacje, jak ja Ci zazdroszcze, też chce takie dziury w ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.05.2005 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Moniś ale fajny las wyrósł w Twoim domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 12.05.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Wioma, gratulki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.05.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 WIOMA gratulacje z okazji rozpoczecia zmagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.05.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Moniś ale fajny las wyrósł w Twoim domku Taaaa........a jak cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.05.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Kochani widze, ze wszystkich budowy pochlonely bez reszty.......U mnie w tym tygodniu powinien byc zalewany strop....wlasnie szukam drewna na wiezbe i wybieram dachowke....... A co u Was?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts