TomaszK 07.02.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 To tez super. Macie czas tylko dla siebie no i dla waszego przyszlego, cudownego i wspanialego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 I dlatego wypije teraz zdrowie naszych przyszlych domow!!!!!! ZDROWIE!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomaszK 07.02.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 I ja sie tez dolaczam. Choc jak na razie nie ma czym oblewac. Ale mysle ze to sie poprawi. Na pochybel wszystkim urzedasom ktorzy mogliby nam przeszkodzic w budowie. Zdrowie. TomaszK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Oj na pochybel!!!!!!!!!! ZDROWKO!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomaszK 07.02.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 No i widzisz. Od razu lepiej. A potrzeba od nich tylko troche dobrej woli no i wykonywania swoich obowiazkow. Ja nie moge narzekac ale swoje tez musialem sie czasem nadenerwowac. Ale mam nadzieje ze juz teraz to juz tylko droga wyslana rozami P.S. Sam w to nie wierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Nie my pierwsi, nie ostatni domy budujemy, wiec to chyba nie jest az takie trudne DAMY RADE!!!!!!! Wspolnymi silami, ale damy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomaszK 07.02.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Masz racje Monis, Masz. Tylko ja bede budowal z odlegosci ponad 1500 km od mojego domku. Dobrze ze mam kogos kto sie tym zajmie . Z drugiej strony to super uklad. Ale wcale sie tym nie ciesze. Wolalbym byc na miejscu i widziec kazdy etap budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Sa jeszcze zdjecia, mms-y.......bedzie oki. To gdzie Ty teraz mieszkasz, bo 1500 km to niebagatelna odleglosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomaszK 07.02.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Masz racje jestem bardzo daleko. Ktos musi zarabiac na ten jedyny wymarzony. No wiesz. Jestem na misji probuje tu cos zarobic. TomaszK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Misja - zabrzmialo powaznie nie pytam dalej Bedzie dobrze!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomaszK 07.02.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Tez mam taka nadzieje. Monis na jakim etpie jest twoj dom dokladnie. Wybierasz juz okna czyli jestes dosc daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Daleko - czy ja wiem. Zakonczylismy projekt zewnetrzny, czekamy teraz na pozwolenie, ale chcemy sie wprowadzic za rok i dlatego nie mozemy sobie pozwolic na 2 miesieczne oczekiwanie na okna. Dlatego zamawiamy je teraz. Poza tym teraz jest najlepszy okres na to (czytaj: jest najtaniej), a my may ponad 100m2 okien, wiec sam rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomaszK 07.02.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Naprawde myslisz wprowadzic sie jeszcze w tym roku? Nie chcesz dac scianom wyschnac przez zime oraz dac im popracowac zanim sie wszystko powykancza na czysto? Wiekszosc majstrow radzi nie spieszyc sie ze stanem surowym za bardzo. Ale inne firmy znowu chca jak najszybciej to zrobic zeby jak najwiecej zarobic. No ale wybor nalezy do Ciebie. Bedziesz sie musiala naprawde spieszyc. Myslisz ze naprawde okna teraz sa najtansze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Co do tego wysychania sa zdania podzielone. Co do pracowania scian tez, tyle ze zeby sobie spokojnie popracowaly, to musialabym dac im trzy lata, a na to czasu nie mam. Zobaczymy czy sie w ogole uda. Na razie mamy nadzieje, ze tak. Poza tym im dluzsza budowa, tym jest to drozsze.A co do okien, to teraz jest troszke martwy sezon dla producentow, wiec........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomaszK 07.02.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Masz najzupelniejsza racje Monis. Wiec trzeba robic na co akurat nas stac i nie ogladac sie na takie rady. Cos pusto sie tu zrobilo. Zauwazylas, ze w niedziele bylo na forum prawie 500 osob. Dzis zupelne pustki tu. I cos nikogo nie widac z naszych grupowiczow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Akurat wczoraj mnie nie bylo, ale cos ogolnie tegorocznych wiosnowiczow malo widac.A Ty kiedy planujesz zakonczyc budowe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomaszK 07.02.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Wiesz planuje, ze w tym roku tylko stan surowy otwarty. Czyli tyle ile moi majstrzy zrobia zanim wroce. Ale zobacze jak wroce bede mial troche wolnego czasu wiec moze sie wezme z kims i zaczne to wykanczac. Bede wiedzial jak mi sie to wszystko ulozy w trakcie budowy. Zreszta wstawiac okna tylko po to zeby je ktos poznie powyciagal to tez niezbyt dobry pomysl. Jak juz kontynuowac to trzeba juz naprawde sie za to wziac. Wiec zobacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 W takim razie bede trzymala kciuki, zeby sie wszytsko udalo i w razie jakis problemow chetnie pomoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 No to dzis troche podgonilismy te nasza zaniedbana grupke ale jak szalec, to szalec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomaszK 07.02.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Dzieki Monis, dziekuje za kazda pomoc. Dzis rzeczywiscie ta grupka cos przysnela. Mam nadzieje ze sie w przyszlosci poprawi No mnie niestety jutro chyba tez tu nie bedzie Ale napewno bede obserwowal poczynania naszych grupowiczow. Do uslyszenia wkrotce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts