Gość 07.02.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Do zobaczenia w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomaszK 07.02.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Napewno do uslyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.02.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 To jedziemy łeb w łeb! Ale fajnie...ja już też tylko na odwilż....kiedy zamierzasz się przeprowadzać? NO WIESZ .... teoretycznie plany sa ze swieta Bozego Narodzenia spedzamy w domu, ale teoria nie zawsze pokrywa sie z praktyka pozyjemy, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 08.02.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Troszkę zawsze można mieć poślizgu. Ja będę miała około pół roku..................... Ale mimo różnych problemów , wiem ,że decyzja o budowaniu była słuszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.02.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Badi Ty i tak masz blizej jak dalej do przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 08.02.2005 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 hej. Jestem,jestem (to a propo's braku grupowiczów). Koniec urlopu - bardzo pracowitego. EKIPA wybrana i zamówiona na czerwiec 2005 Materiał ustalony - do końca tygodnia zakup (składy przytrzymają do czerwca). DECYZJI JESZCZE NIE MA (23.02.2005 mija rok ) Papierowy model zrobiony (Tylko muszę wymiauczeć cyfrówkę od brata). I apetyt na wielkie budowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.02.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Agnes naprawde zrobiliscie papierowy model domu???? To zdolne bestie jestescie My tez juz powoli zbieramy materialy, z tym ze my zaczelismy od okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 08.02.2005 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Agnes ja tez z chceia bym ogladnela te twoja makiete domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 08.02.2005 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Ja juz mam za soba wszystkie czesci Friends'ow i njagorzej, ze chyba producenci i aktorzy zaprzestali dalszego krecenia A co do planow wprowadzenia sie, to sa to nasze pobozne zyczenia, ale nie ukrywam, ze juz sie nie mozemy doczekac. Wlasnie zamiawiamy okna, ekipa juz jest......... My narazie ogladnelismy tylko 8 sezonów (mamy problem z wypozyczeniem 9 i 10 sezonu... ). A wczoraj ogladalismy stare odcinki - jescze sezon 7 . Ogldanie Friendow to juz prawie rytual w naszym domku . Az wole nie myslec, ze nie produkuja juz nowych odcinkow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 08.02.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Wczoraj wieczorkiem nasza grupka tak fajnie sie rozruszala, ciekawie czy dzisiaj bedzie rownie gadatliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.02.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Wczoraj wieczorkiem nasza grupka tak fajnie sie rozruszala, ciekawie czy dzisiaj bedzie rownie gadatliwa To ja sie zglaszam na ochotnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 08.02.2005 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 NO WIESZ .... teoretycznie plany sa ze swieta Bozego Narodzenia spedzamy w domu, ale teoria nie zawsze pokrywa sie z praktyka pozyjemy, zobaczymy W takim razie może zdążysz na wakacje...czego Ci życzę, bo teoria może nieraz nieźle zaskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.02.2005 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Wczoraj wieczorkiem nasza grupka tak fajnie sie rozruszala, ciekawie czy dzisiaj bedzie rownie gadatliwa To ja sie zglaszam na ochotnika Ja też daję głos... Dzisiaj jadę porozmawiać z kandydatem na budowniczego mojego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 08.02.2005 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Wybór budowniczego to bardzo ważny krok...ja już mam to za sobą...póki co nie żałuję, a nawet powiem więcej widzę ile zyskałam...a już na pewno mniej siwych włosów na głowie! Czego i Tobie życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.02.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Agnes naprawde zrobiliscie papierowy model domu???? To zdolne bestie jestescie My tez juz powoli zbieramy materialy, z tym ze my zaczelismy od okien. My zaczęliśmy ... od dachu , mamy pustaki, teraz pora na fundamenty. Budować zamierzamy w kolejności konwencjonalnej Whisper - życzę powodzenia na przesłuchaniu BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.02.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Whisper powodzenia w wyborze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 08.02.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 WITAM WSZYSTKICH O jak fajnie ze i dzisiaj frekwencja jest tak wysoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 08.02.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Wczoraj wieczorkiem nasza grupka tak fajnie sie rozruszala, ciekawie czy dzisiaj bedzie rownie gadatliwa To ja sie zglaszam na ochotnika Ja też daję głos... Dzisiaj jadę porozmawiać z kandydatem na budowniczego mojego domku Whisper - wrociles juz z rozmowy z budowlancami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janewa 08.02.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Zwiększam frekwencję A tak na marginesie - chciałabym zacząć w kwietniu, ale nie wioem, czy zdążę z wszystkimi formalnościami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 08.02.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Witaj Janewa! A na jakim etapie jestes??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts