A-g-n-e-s 08.02.2005 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Primo po pierwsze - ostatki proszę koleżeństwa dzisiaj (zapraszam na wino domowej roboty ) Primo po drugie - papierowy model "Willi Państwa Wściekliców" posiadam SAMODZIELNIE sklejony i wymalowany (chociaż akwarelki syna w pełni nie oddają artystycznej wizji wizażystki - czyli mnie). Jak tylko dopadnę cyfrówkę nie omieszkam umieścić. Model powstał z zazdrości po lekturze Dziennika Whisperów. Co prawda mąż mnie skrytykował,myślał,że jak zdejmie dach to zobaczy wnętrza (oczywiście z miniaturami mebli). W sumie też o tym myslałam,ale jak zminiaturyzować bałagan w pokoju mojej latorosli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 09.02.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Z modelem domu to jest super ekstra pomysł !!! Zwłaszcza dla mających wyobraźnię przestrzenną inaczej...... Moniś to prawda, że mam bliżej niż dalej, ale problemów więcej niż na początku. Teraz jest dużo więcej niewiadomych...........( wnętrza ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 09.02.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Cos mi się wydaje ,że szybciej dom postawię niż zrobię model z papieru... Jakieś takie antytalencie jestem... A tu wiosna już puta do okien...tak mówią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 09.02.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Patrząc na datę Twojego podłączenia się do forum możnaby założyć, że dom już dawno stoi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Agacka ! O co tu chodzi ????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 09.02.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Badi nie rozumię Twojego postu..... Gdzie jest napisane,że warunkiem pisania na forum jest rozpoczęta budowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.02.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Primo po pierwsze - ostatki proszę koleżeństwa dzisiaj (zapraszam na wino domowej roboty ) Primo po drugie - papierowy model "Willi Państwa Wściekliców" posiadam SAMODZIELNIE sklejony i wymalowany (chociaż akwarelki syna w pełni nie oddają artystycznej wizji wizażystki - czyli mnie). Jak tylko dopadnę cyfrówkę nie omieszkam umieścić. Model powstał z zazdrości po lekturze Dziennika Whisperów. Co prawda mąż mnie skrytykował,myślał,że jak zdejmie dach to zobaczy wnętrza (oczywiście z miniaturami mebli). W sumie też o tym myslałam,ale jak zminiaturyzować bałagan w pokoju mojej latorosli ? Agnes podziwiam cierpliwosc i talent. Moj maz probowal zrobic model dachu, ale to co z tego wyszlo.......... nie bylo podobne napewno do dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomaszK 09.02.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Monis jezeli dach twojego domu jest taki jak na obrazku po lewej to nie dziwie sie. Dosc skomplikowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.02.2005 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Czy ja wiem czy skompikowany, moze po prostu moj maz nie ma zdolnosci manualnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaD 09.02.2005 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Moniś dach Twojego domku naprawdę jest skomplikowany, może nie męcz już męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 09.02.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Witajcie! Moniś, przylacze sie do sugestii kolezanek- zrobienie makiety twojego domku bylo by wyzwaniem nawet dla architekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 09.02.2005 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Ciekawie, jak dzisiaj wyjdzie plotkowanie na grupie, bo wczoraj to jakos- takos nie wyszlo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.02.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 ja jestem gotowa na ploteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 09.02.2005 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Moniś ja też za duzo talentów manualnych nie posiadam (Babcia za mnie na w-t szalik dziergała ). Ale przy moim dachu (dwuspadowy z 1 oknem dachowym) to nawet sprawny inaczej by sobie poradził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.02.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Agnes i tak podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 09.02.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 agnes Nie obrażaj się !!! Po prostu ja zaczęłam odwiedzać forum dopiero wtedy, kiedy zabrałam się za budowę domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 09.02.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 agnes Nie obrażaj się !!! Po prostu ja zaczęłam odwiedzać forum dopiero wtedy, kiedy zabrałam się za budowę domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 09.02.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 uuuuuuuups Mój post przez pomyłkę zaadrespwałam do Agnes zamiast do Agacka Sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.02.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 No i gdzie sie wszyscy podziali????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 10.02.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Jestem !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 10.02.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 O to i my chcemy ruszyc tylko pewnie z paierami sie nijak nie wyrobimy:( no ale pierwsze swistki juz mamy wiec może jakims cudem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts