kasztanka 12.02.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Zawsze cos pomoglo- chyba naprawde bede musiala sie przejechac do p. Mani A ty nie wylewalas chudziaka pod fundamenty??? I jeszcze jedno: fundamenty robilas w szalunkach-deskowaniu czy bezposrednio w gruncie?? nie nie wylewalam chudziaka ..... ławy bez szalunkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 12.02.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 To moze m.in. z tego wyszla taka roznica w cenie - p. Mania policzyl mi szalunki... A ja nie potrzebuje deskowania - bede lac beton bezposrednio do gruntu, wyloze tylko wczesniej folie i wyleje chudziaka pod fundamenty. Co do wymiarow fundamentow to mam podobne - wys. 50, szerok. 80. Tylko nie mam stop fundamentowych - wszystko polaczone w lawy dlatego wyszlo mi troche wiecej mb law (ale za to nie musza sie meczyc z kopaniem malych dolkow pod stopy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.02.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 12.02.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 A podpisywalas odrazu umowe z ekipa na cala budowe, czy narazie tylko fundamenty (a jak sie ladnie postaraja i beda duzo usmiechac to beda budowac reszte)? :D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.02.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 A podpisywalas odrazu umowe z ekipa na cala budowe, czy narazie tylko fundamenty (a jak sie ladnie postaraja i beda duzo usmiechac to beda budowac reszte)? :D:D:D:D:D nie podpisywalam zadnej umowy ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.02.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Ale umiem obrazki. O tym piesiu mowa. http://www.jacentus.com/jacentus_hodowla/sprzedam/_suka_dlugowlosa2.jpg Agacka piekny piesiulo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 12.02.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Deszczowo witam Temacik całkiem interesujący, szczególnoie że i fundamenty i p.Mania sen spędzają z oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.02.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Deszczowo witam Temacik całkiem interesujący, szczególnoie że i fundamenty i p.Mania sen spędzają z oczu hmmm spedzaja sen? co autor chcial przez to powiedziec? ZARUNIA a rozmawialas z nim? wycenil Ci? az tak wysoko czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 12.02.2005 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 O jak fajnie, ze kolejne dziewczyny do nas dolaczyly! bo moje gadkowanie z kasztanak przeradzalo sie popoliw calkiem prywatna rozmowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 12.02.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Przylaczam sie do slow zachwytu odnosnie psiaka Agacki!! A to jakas nowa "zdobycz", bo ja prawde piszac nie jestem w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.02.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Z tego co sie doczytalam, to Agacka chyba poszukuje dopiero takiego psiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 12.02.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Wycenia ,wycenia, wycenia............................Inny pan też wycenia, nawet wycenił już 2 razy i sie z nami umówił na rozmowe tylko do dziś nie dotarł................Kurcze czy to cos z nami nie tak ????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.02.2005 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 My w poniedzialek podejmujemy ostateczna decyzje co do ekipy, no i zaraz potem zamawiamy wszystkie okna. Zara nie przejmuj sie, w koncu znajdziecie ekipe. Tylko cisnij ich o rabaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 12.02.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Z tego co sie doczytalam, to Agacka chyba poszukuje dopiero takiego psiaka Ojoj, to jak nie ma psiaka, to moze niech wezmie ze schroniska (powtarzam to na forum z uporem maniaka ). Ostanio bylam na stronie wrclawskiego schronisk i cos mnie glupio podkusilo zeby zobaczyc rozne drastyczne przypadki znecania sie nad biednymi zwierzakami . Jak tylko sie wprowadze do nowego domku wezme jezcze jednego psiaczka i to wlasnei takiego po przejsciach. Swiata raczej nie uratuje, ale chociaz 1 duszyczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.02.2005 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 a ja jak wybuduje domek zamierzam sprawic sobie takiego kochanego psiuraska: http://www.auauetc.hpg.ig.com.br/golden_retriver.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 12.02.2005 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Chyba dopada mnie kolejny dołek tym razem ekipowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 12.02.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Wycenia ,wycenia, wycenia............................ Inny pan też wycenia, nawet wycenił już 2 razy i sie z nami umówił na rozmowe tylko do dziś nie dotarł................ Kurcze czy to cos z nami nie tak ????????????????????????????? A moze jakbys sie znowu umawiala z p. mania to daj znac - moze tez bym sie z nim spotkala - i moze jakbysmy sie w 2 z nim ugadaly to dalby jakies rabaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.02.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Kasztanka ja mam takiego psiaka. POLECAM!!!!!!!!! Jest super!!!!!!!!!! Zara glowa do gory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 12.02.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Kasztanko sama słodycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 12.02.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Kasztanka, ja mam podobnego, tylko mniej kudlatego. Wlasnie ze schroniska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts