Wojty 17.02.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 czy ja wiem , jak chodze po budowie to widze same bledy... biedna bedzie ekipa ze mna...- "beda chyba brali dodatek za prace w ciezkich warunach" :D:D albo beda przed toba uciekac i bedziesz zmieniac ekipy co chwile i w koncu sama bedziesz musiala budowac No cos ty, tak zle to nie bedzie, ja jestem bardzo sympatyczna, mila itp A poza tym jak sie wkurze to wysle WOjcia na budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.02.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 A poza tym jak sie wkurze to wysle WOjcia na budowe Z PSEM !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 17.02.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 A poza tym jak sie wkurze to wysle WOjcia na budowe Z PSEM !!!!!!!! No pewnie, a jak myslalas - po co sobie takiego duzego psa sprawialm - juz 6 lat temu wiedzialm co robie :D:D:D:D:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 17.02.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 A wczoraj moja Bonia poznala swoja przyszla sasiadke i o dziwo nawet sie nania nie rzucala.... chyba zrozumiala ze z sasiaidami nie ma co zadzierac... :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 17.02.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Wojty to może nadzorek albo chociaż kierownikowanie na placu ???? Może człowiek niepotrzebnie szuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.02.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Witam wszystkich w ten piekny zasniezony ranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 18.02.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Wojty to może nadzorek albo chociaż kierownikowanie na placu ???? Może człowiek niepotrzebnie szuka Nie mam jeszcze uprawnien budowlanych - za mloda jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 18.02.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 A tak w ogole witam wszystkich!! - milego dzionka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 18.02.2005 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Witam w zaśnieżony dzionek.Ze względu na warunki na drogach piekny to on nie jest. Proszę mi tu grypy nie rozsiewać ! Wystarczy,że mój domowy komputer jest chory Czy ktoś z Was słyszał o targach Muratora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Ja tez sie witam i do lozka od razu zmykam, bo grypa nie daje za wygrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 18.02.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 O jak ja bym sobie polezała! w sumie to juz nawet grypki zazdroszcze:) ale moja grypka pewnie doprowadziłaby do zarazenia młodych i byłby sajgon w domu brrrrr to juz chyba wole siedziec bez grypki w robocie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 O jak ja bym sobie polezała! w sumie to juz nawet grypki zazdroszcze:) ale moja grypka pewnie doprowadziłaby do zarazenia młodych i byłby sajgon w domu brrrrr to juz chyba wole siedziec bez grypki w robocie:) Przeszkadzajko nic w tej grypie fajnego: telepie mnie z zimna, glos stracilam i wszystko mnie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.02.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 O jak ja bym sobie polezała! w sumie to juz nawet grypki zazdroszcze:) ale moja grypka pewnie doprowadziłaby do zarazenia młodych i byłby sajgon w domu brrrrr to juz chyba wole siedziec bez grypki w robocie:) Przeszkadzajko nic w tej grypie fajnego: telepie mnie z zimna, glos stracilam i wszystko mnie boli no nikomu nie zycze grypy paskudztwo i jak najdalej od niej!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Kasztanko Ty szczegolnie powinnas jej unikac!!!!! Nie chucham wiec i ide sie polozyc, coby zarazkow nie rozsiewac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.02.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 ja na razie TWU TWU TWUomijam ja wielkim lukiem i udaje sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 18.02.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Jak to nic fajnego a poleżenie sobie w łózeczku??? Ja od 9 miesiecy nie wiem co to znaczy poelżec sobie spokojnie tzn od czasu kiedy urodziły sie bliźniątka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.02.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Jak to nic fajnego a poleżenie sobie w łózeczku??? Ja od 9 miesiecy nie wiem co to znaczy poelżec sobie spokojnie tzn od czasu kiedy urodziły sie bliźniątka:) o cholerka! blizniaki cool ja za 2miesiace bede miala malego urwiska Piotrusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 18.02.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Na poczatkuto dzieci jak aniołki sa tylko jedzą i spia:) no chyba ,ze tfutfu kolki maja. Moja Iska egzemplarz który ma kolki az do teraz niestety czytaj noce z głowy. do tego wczesniej bez róznicy czy mama czy tatus nosza na rączkach teraz tatus jest be i u tatusia sie ryczy i wyciaga łapy do mamy co oznacza ,że mama ma przerabane, połowa nocy z głowy:( a tu do kapletu jeszcze drugie marudzi:) a na poczatku to były trojaczki brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr to by sie działo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.02.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Na poczatkuto dzieci jak aniołki sa tylko jedzą i spia:) no chyba ,ze tfutfu kolki maja. Moja Iska egzemplarz który ma kolki az do teraz niestety czytaj noce z głowy. do tego wczesniej bez róznicy czy mama czy tatus nosza na rączkach teraz tatus jest be i u tatusia sie ryczy i wyciaga łapy do mamy co oznacza ,że mama ma przerabane, połowa nocy z głowy:( a tu do kapletu jeszcze drugie marudzi:) a na poczatku to były trojaczki brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr to by sie działo:) jak to na poczatku byly trojaczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 18.02.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 normalnie do 12 tygodnia były 3 maluchy potem jeden sie wchłonął , najsłabszy. zrobił sie bledszy , przestał rosnac aż wreszcie sie wchłonął. spoko tobie w 7 miesiacu to nie grozi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts