Gość 21.02.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Nasz kolega tez ma taki problem z sasiadem. Zabral mu tez kawalek dzialki. Tyle ze on to zrobic celowo, myslal ze nikt sie nie zorientuje Z tego co wiem, to ma "oddac" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 21.02.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 o dzieki:) nasz geo ma znajomości wszedzie podobno i mówił ,że gdyby co to on pomoże:) jessu z grudnia? to nas rozpatzra na przyszły rok wrrrrrrrrrrrrrrrrr. My co prawda nie planujemy wprowadzki;) w tym roku jak wy ale i tak stan surowy chcemy jeszcze przed zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.02.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Nasz sąsiad zrobił coś jeszcze śmieszniejszego - włączył sobie do działki tzw trakt pieszy . Co najgorzej (dla niego) dom już stoi, tyle że nie przepisowe 4m od granicy, a jakieś 0,5 m. Podejrzewam, że będzie miał niezłą "jazdę" przy odbiorze budynku. Nam sąsiadom jego dom zupełnie nie przeszkadza w tym kształcie, ale ciekawe, co na to urzędnicy powiedzą. To co zabrane - oddał, a zabrał z nieświadomości, nie ze złośliwości. Szkoda mi go nawet - to dobry "z kościami" starszy pan, a w szkodę wlazł... troszkę z głupoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.02.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 o dzieki:) nasz geo ma znajomości wszedzie podobno i mówił ,że gdyby co to on pomoże:) jessu z grudnia? to nas rozpatzra na przyszły rok wrrrrrrrrrrrrrrrrr. My co prawda nie planujemy wprowadzki;) w tym roku jak wy ale i tak stan surowy chcemy jeszcze przed zimą. Mam szczera nadzieje, ze jednak zdaza w tym roku My juz na kwiecien mamy ekipe zaklepana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 21.02.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 o Baba wasz najmniejszy skarb jest 2 miesiace młodszy od moich blizniatek siedzi już? ile ma ząbalków?a w zasadzie miesiac tylko bo to wczesniaczki Nasz sasiad tez dobry człowiek i jesli faktycznie postawił sie na naszej działce to omyłkowo na bank:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 21.02.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 no własnie Monis , my o ekipie nawet jeszcze nie pomyslelismy bo nawet nie mam pomysłu na kiedy powinnismy ja klepać Rozumiem ,ze powinnismy juz myslec i to pewnie predko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.02.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 o Baba wasz najmniejszy skarb jest 2 miesiace młodszy od moich blizniatek siedzi już? ile ma ząbalków?a w zasadzie miesiac tylko bo to wczesniaczki Nasz sasiad tez dobry człowiek i jesli faktycznie postawił sie na naszej działce to omyłkowo na bank:) Ząbalków jeszcze nie mamy, ale praca nad nimi trwa. Jaśko już siedzi, jest niesamowicie ruchliwy (właśnie wczoraj wypadł nam z leżaczka i nabił sobie guza ) Zawsze podziwiałam mamy bliźniaków. Ja mam co prawda trójeczkę, ale z przerwami i wiem, że bliźniaczki to naprawdę wyzwanie BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.02.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 no własnie Monis , my o ekipie nawet jeszcze nie pomyslelismy bo nawet nie mam pomysłu na kiedy powinnismy ja klepać Rozumiem ,ze powinnismy juz myslec i to pewnie predko. No my juz zaklepalismy. Im wczesniej i im mniej Tobie zalezy, tym twardsze negocjacje mozna prowadzic. A jest co negocjowac.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 21.02.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 hm a jak to jest płaci sie jakąś zaliczke jak sie ich klepie czy jak? jaka mam gwarancje ,że nie pjda jednak gdzie indziej budować ? A jaka oni mjaja ,że mi sie nie odwidzi i nie wezme kogo innego , a co jak sie nie wyrobie z papierami na termin zaklepany hm.................... baba nasza Iska ma 7 zabków niestety;( i juz łazi przy meblach i co chwila o coś wali głowa a jej brat leniuszek -pucuś siedzi jak go posadzic i torszke raczkuje do tyłu i ma 4 zabki. Po co im tak wczęsnie ząbale powyłaziły to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.02.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Na razie nie rozmawialismy o zaliczkach, ale pewnie trzeba bedzie....... oprocz tego spiszemy umowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 21.02.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 MONIŚ dla mnie bomba! bardzo nowoczesne wnetrze ja takie lubie a ta wyspa w kuchni miodek- ale ja nie bede mogla jej zrobic bo sa duze koszty schody ciekawe! ale ta niby porecz to szklana scianka????? zeby sie kto nie pomylil i nie chlasnal glowa! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.02.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Kasztanka bardzo dziekuje Na razie smiejemy sie, ze schody beda taka nasza "szklana pulapka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 21.02.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 a co do minimalizmu i dzieci, to to się da pogodzić. Ja mam na razie dwójkę z małą różnicą wieku (córcia 2 lata i synek 3,5) i da się żyć. Ale tak naprawdę to porządek nie zależy od stylu wnętrz tylko od charakteru rodziców.. my z mężem jesteśmy pedantyczni i nasze dzieci też już mają te cechy. zabawki w ciągu dnia są rozrzucone w całym pokoju - można brodzić po kostki ale nie ma mowy żeby przed spaniem zostało cokolwiek nie posprzątane. dodatkowo w ciągu dnia ze 2 razy też każemy poukładać to co się wala po podłodze, szczególnie przed rozpoczęciem kolejnej zabawy. Jedyny problem to córcia która trochę marze po ścianach - trzeba ją pilnować - ale to też kwestia jej charakteru a nie wieku, bo synek nic nie niszczył, nawet jak był młodszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 21.02.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Monis a jak duża macie działke? Bo pod taka wielka rezydencje to widzi mi się jakiś hektar ziemi;) A my mamy tylko 1000m oooo przepraszam minus 30 metrów które sasiad nam zapylił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.02.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Ankalenka corcia jak nic - niepokorna dusza artystyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.02.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Monis a jak duża macie działke? Bo pod taka wielka rezydencje to widzi mi się jakiś hektar ziemi;) A my mamy tylko 1000m oooo przepraszam minus 30 metrów które sasiad nam zapylił. Przeszkadzajka no to sie usmialam. Jaka rezydencja ??? Toz to zwykly dom bedzie A dzialke mamy nie wiele wieksza od Waszej, bo 1200m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 21.02.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Monis my mamy 130m wy 350 wiec dla mnie to rezydencja. Ankalenka nie wytłumaczysz 9 miesieczniakowi żeby po sobie posprzątał. Zreszta co to za sprzatanie powrzucac do kosza i tyle:) a ja bliźniak zodiakalny wiec ładu na pewno nie mam w naturze raczej haos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.02.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Moniś kuchnia bardzo ładna Czy te meble w kuchni to już jakieś wybrane czy tylko projekt a potem będziecie szukać czegoś w tym stylu ? Przeszkadzajka jeśli chodzi i ekipę to nie płaci się zaliczki tylko podpisuje umowę w której ustalasz terminy, ceny i wszystkie istotne sparwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.02.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Aga dzieki Material na kuchnie wybrany (urzekl meza ), teraz ja musze pomyslec gdzie, jakie systemy beda, co i gdzie ma miec swoje miejsce.......Juz wprowadzam swoje zmiany na tej koncepcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.02.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Przszkadzajka nie 350 tylko 315, a w tym duzy 50m2 garaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts