zara 22.02.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 he he he no co ty zarunia bierz toster i uciekaj! przyda sie w dlugie wieczory podczas wykanczania domu cobys nie zeszla z glodu ... Oj tak bo jeść to ja lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Alez to niesprawiedliwe!!!!!!!!!Ominal mnie taki konkurs z powodu grypy Agnes czy w takim razie jesli dostarcze zwolnienie lekarskie uniewaznisz wyniki ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Przeszkadzajko mam nadzieje, ze u Ciebie to jednak nie grypa i juz sie lepiej czujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Wlasnie dostalismy papierek o niekomletnosci dokumentow zlozonych w urzedzie , a pan w Broniszach, ktory moze nam wydac ten brakujacy papierek jest na urlopie Chyba poczekamy na to pozwolenie!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 22.02.2005 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Wnosze oficjalny protest;) Zara napisała putynia toster sie nie nalezy!!!!!!!!!!! Zaraz od razu się nie leży........................... Ludzie ja przed budowa woisenna jestem, wszystko się przyda; druty ze śmietnika,gruz,kawałki siatki, roślinki wszelakie, ekipa budowlana dobra i tania,wygrana w totka................... a tu tostera żałują Zara - gratuluje!!!! i nie sluchaj "zawistnych" kolezanek :D:D:D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 22.02.2005 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 No cóż wszystkie konkursy są niesprawiedliwe (bo powinnam zawsze wygrywać JA ) A grzaneczki z tosterka mogą być twarde i niekoniecznie są takie pyszniutkie (Zara nie czytaj tego,jak tylko tak coby uspokoić rozentuzjazmowane tłumy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2005 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Agnes no to mamy twardego tosta do zgryzienia. Trzeba bedzie czesciej konkursy organizowac, a w nagrode bedzie cement, beton, bloczki......ale bedzie wtedy walka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 22.02.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 A propos bloczków to bardzo by sie przydały Nie liczę jednak na wygrane- znalazłam sobie w fajnej cenie milickie białe 24 po 4,92 brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 22.02.2005 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Pomysł z bloczkami itp.damskimi drobiazgami super.Ponieważ max-ki juz mam odstępuję ewent.wygraną potrzebującym.Gdyby coś,wchodzę do gry przy stali (oczywiście zbrojeniowej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Ja w takim razie staje do konkursu o beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.02.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Ja rezygnuje ze sprzętu Agd na koszt gruzu bloczków itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 No i kochani 400 post na naszym wiosennym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 23.02.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 no niestety cos mnie tam jednak złapało:( ale zaleta jest tego taka ,że nie dotykam dzieci coby ich nie zarazić i miała jeden dzień luzu wczoraj:) Choć Isia ma teraz faze mamamamamamam i nie chce u nikogo innego siedziec wiec ryczała cały wieczór i wyciagala do mnie łapki:( wredna matka twarda była i wziac dziecka nie chciała. A ja sie na sponsora konkursów nie pisze;) dopuki niedostaniemy kredytu bedziemy na minusie jechać pogłupieli z tymi cenami geodeci, geolodzy , przyłacza itp........ no ale wy to wiecie I wiesny dalej niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 23.02.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Ciągle pada... Wszytkie rodzaje bloczków rozdajecie? Czy tylko jakieś wybrane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.02.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 pada snieg i pada ...... czyzby zima odrabiala straty??? niechaj juz przestanie! w zamian za to zgadzam sie na porzadna zime w przyszlym roku (po wprowadzeniu sie do domu!!!!!) ale nie teraz!!!!!! ZIMO!!! idz do afryki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 23.02.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 a kto bedzie odsnieżał podjazd??? a jak ja wyjade ze swojej wsi jak zasypie? ?? bez przesady z tymi zimami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.02.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Przeszkadzajko jak to kto???? Blizniaki!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 23.02.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Przyłączam się do postulatu Kasztanki...Zimo do zobaczenia za rok...mogę wtedy odśnieżać...byle już na swoim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.02.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 to co dziewczyny robimy RZĄD iwyganiamy ZIMĘ stąd??!!!!!! A KYSZSZSZSZSZSSZ A SIOOOOOO PASZŁA WOOOONNNNNNN !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.02.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Trzeba odczynic czary!!!!!!! Moze jakis taniec zaklinajacy?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts