przeszkadzajka 24.02.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 a winowajczyni jak myszka pod miotłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 24.02.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Aga osłone masz bo doczytałam ???? Podjełas wyzwanie actimela czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.02.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Pracuje w trudnych warunkach i takie słabe wirusy się do mnie nie przyklejają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Poczulam sie wywolana do odpowiedzi Otoz ja juz sie grypy pozbylam - na szczescie!!!! I widze, ze rownowaga w naturze musi byc - Przeszkadzajko strasznie mi przykro z powodu Maluchow, ale wierz mi staralam sie nie chuchac i kaslalam w druga strone No i gdzie ta wiosna???? U mnie snieg pada czyzby na nic nasze tance sie zdaly??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 24.02.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 może stroje były nieoodpowiednie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.02.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 U nas też nadal pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 24.02.2005 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 No tak dziewczyny kręciły się w odwrotną stronę i dlatego wszędzie sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2005 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Zara a tam zaraz w odwrotna....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 24.02.2005 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Witajcie w ten .......* (* wpisać należy brzydkie wyrazy) ZIMOWY koniec dzionka. Zwracam się z uprzejmą prosbą o przesłanie zimy w kibinimatry ale nie na drugi rok !!!!! Please dalej.Ja bedę jeszcze budować !!!! Co do skuteczności zaklinania : może trzeba jakąś czarną kurę utłuc ? Albo lalkę Woodu (pisownia zblizona do poprawności) ? Ja dalej nie mam kompa w domu i taka jestem "bez ręki".A tu w pracy ruch i nawet marnego pościka rano nie mogłam Co do sponsora naszych konkursów .... może jakiś zajaczek wielkanocny (bo Mikołaj to jakiś chytry był ). Oczywiście każdemu wg.potrzeb albo wg.technologii. wykluczam złote klamki A teraz uwaga,uwaga. 23.02.2005 minął rok "odleżyn" naszego wniosku o warunki zabudowy !!!! Teraz to już z górki.Urząd musi wydać nam decyzję o warunkach zabudowy bez planu zagospodarowania. I na wiosnę zaczynamy (Tylko gdzie ta wiosna ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 24.02.2005 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Jeszcze a'propos zimy ! (jak się dorwałam do kompa to szaleję ) Ponieważ ja uchodzę za straszne indywiduum ,taboret sie przy mnie chowa -może postraszycie zimę,że jak sobie nie pójdzie precz to ja jej.... (Moniś pewnie wie o co chodzi,bo była w wątku o fantazji,gdzie nie omal zostałam zjedzona.Ot, zachciało się wiejskiej babie udzielać na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 24.02.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 A mi sie dzisiaj glupio zrobilo Tak od jakiegos czasu zle zyczylam mojemu koledze z pracy, ze przez te moje czary o malo nie wyrzucono go dzisiaj z pracy.... Koles chcial byc troche do przodu i zabral sie za rzeczy do ktorych nie ma kompetencji... no i poszedl na dywanik. Musial sie ostro tlumaczyc czemu bierze sie za sprawy m.in. moje i dyr. ..... Szkoda mi go bylo. Bidak przestal juz gadac o tej pogodzie - patrzyl tylko w okno i chyba chcialo mu sie ryczec... Glupio mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 24.02.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 a winowajczyni jak myszka pod miotłą raczej jak myszka pod klawiatura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Zima jeszcze będzie przez tydzień, bo ja jadę w góry, a mój projekt odpoczywa na ZUDzie. Jak już oboje wrócimy to wiosna nie ma innego wyjścia, jak w końcu roztopić śnieg i przygotować front robót dla budowlańców . Ziemia będzie schła a my-będziemy czekać na pozwolenie na budowę. Podobno tłok solidny w urzędach udzielających pozwoleń wszelakich, a niby taka zapaść i posucha (przynajmniej w oficjalnych statystykach). Czarujcie, czarujcie i nie chorujcie BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 24.02.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Ja juz chyba koncze moje czarowanie, bo jak sie baby ze wsi, w kotrej bede mieszkac, dowiedza o moich zdolnosciach to mnie beda widlami wypedzac i mowic ze krowom mleko odbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Jeszcze a'propos zimy ! (jak się dorwałam do kompa to szaleję ) Ponieważ ja uchodzę za straszne indywiduum ,taboret sie przy mnie chowa -może postraszycie zimę,że jak sobie nie pójdzie precz to ja jej.... (Moniś pewnie wie o co chodzi,bo była w wątku o fantazji,gdzie nie omal zostałam zjedzona.Ot, zachciało się wiejskiej babie udzielać na forum Agnes moze w takim razie do zimy z tym "ciemnym ludem"????? Moze sie tez obrazi i ucieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.02.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 u mnie czary działają odwrotnie ciągle pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2005 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 U mnie ani deszczu, ani sniegu......... Moze to dobry znak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2005 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Ja juz chyba koncze moje czarowanie, bo jak sie baby ze wsi, w kotrej bede mieszkac, dowiedza o moich zdolnosciach to mnie beda widlami wypedzac i mowic ze krowom mleko odbieram Chyba ze zostaniesz miejscowa znachorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 25.02.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Monis to my nie mozemy mieszkac w tym samym rejonie bo u mnie padało jak dziś lazłam do pracy. Ale co to padało to pojęcia nie mam. Hm przyszło mi do głowy ,że może kiecki z trawy były zbedne i tzreba było nago tańczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.02.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 (Moniś pewnie wie o co chodzi,bo była w wątku o fantazji,gdzie nie omal zostałam zjedzona.Ot, zachciało się wiejskiej babie udzielać na forum Może w przyszłym roku nasze dzieła będą mędrcy omawiać? Ciekawe, czy bliżej domku Vardo, czy dzieł Mistrzów Gdyby nie ten ciemny lud, Mistrzowie musieli by się zająć uprawą pietruszki BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts