Gość 07.01.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 A co do zimy, to napewno sobie o nas przypomni...........oby tylko nie w kwietniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekm 07.01.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Start prawdopodobnie kwiecień-maj. Zależy jak długo potrwa przetwarzanie mojego wniosku w Starostwie i załatwianie kredytu.Plan na ten rok to stan surowy otwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.01.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Start prawdopodobnie kwiecień-maj. Zależy jak długo potrwa przetwarzanie mojego wniosku w Starostwie i załatwianie kredytu. Plan na ten rok to stan surowy otwarty. To tak samo jak ja - stan sutowy otwarty - jak Bozia da to do konca pazdziernika, a od nastepnej wiosny sprzedaz mieszkania i wykanczanie domu i naszych kont... 2 polowa Wojty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.01.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Kasztanka to widze, ze tak samo jak ja. Niecierpliwie czekam na TEN DZIEN, kiedy juz bedziemy mogli zaczac a Wigilie chcielibysmy juz spedzic w nowym domu. no ale ryzykujecie czy czekacie do maja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.01.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Kasztanka to widze, ze tak samo jak ja. Niecierpliwie czekam na TEN DZIEN, kiedy juz bedziemy mogli zaczac a Wigilie chcielibysmy juz spedzic w nowym domu. no ale ryzykujecie czy czekacie do maja??? Ekipe mamy umowiona dopiero na marzec/kwiecien, wiec musimy czekac Ale od wiosny pojdziemy jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.01.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 mhm moze nam sie uda wczesniej MAM NADZIEJE !!!!!! a wszystkim zycze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.01.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Kasztanka powodzenia!!!!!!! Alez Ci zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.01.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 A my mamy wreszcie naszą wymarzoną działeczkę. Póki co trawa po szyję i dzikie brzózki.Do tego kilka drobnych problemików:1. Gmina nie ma planu zagospodarowania.2. Działka leży na razie w szczerym polu, więc nie ma sąsiedztwa umożliwiającego wyznaczenie linii zabudowy.3. W drodze łaski mogą nam wydać wdz, jeżeli wystąpimy o nią dla całej ulicy, która ma w tym miejscu powstać. Dowiedzieliśmy się o tym po ponad miesiącu od złożenia papierów.Ale za to jest nadzieja: podobno sprawy w sądzie się ruszyły i za miesiąc - dwa może będzie już plan.Siedzimy nad projektem domu i zmieniamy, zmieniamy...Czytamy Muratora itp, grzebiemy w internecie i zastanawiamy się, z czego budować, żeby było szybko, tanio i dobrze.No i najważniejsze - ZACZYNAMY NA WIOSNĘ i jesienią wprowadzamy się.Chyba tu pasujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 07.01.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Agduś życzę ci aby się spełniło Mam nadzieję że w kwietniu się ruszy...........wystarczy tego lenistwa Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.01.2005 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Kasztanka powodzenia!!!!!!! Alez Ci zazdroszcze dzieki Monis:-) zycz mi powodzenia i POGODY przede wszystkim - w rozumieniu budowlanym tak jak mielismy dotychczas przy kopaniu sucho, po zlalaniu ław - deszczyk 2tygodnie, przy murowaniu sucho itp itd czego WSZYSTKIM ZYCZE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.01.2005 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 No i najważniejsze - ZACZYNAMY NA WIOSNĘ i jesienią wprowadzamy się. Chyba tu pasujemy? ooooo!!! powodzenia!!!!!!!!!!! ktorej jesieni chcecie sie wprowadzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.01.2005 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 No i najważniejsze - ZACZYNAMY NA WIOSNĘ i jesienią wprowadzamy się. Chyba tu pasujemy? ooooo!!! powodzenia!!!!!!!!!!! ktorej jesieni chcecie sie wprowadzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.01.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 No i najważniejsze - ZACZYNAMY NA WIOSNĘ i jesienią wprowadzamy się. Chyba tu pasujemy? ooooo!!! powodzenia!!!!!!!!!!! ktorej jesieni chcecie sie wprowadzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.01.2005 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 o cholerka sorki znowu mi sie cos spi...... ylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.01.2005 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 My mamy nadzieję ruszyć w maju. Wszystko zalezy od tempa przerobu papierów. W tym roku w planach jest stan surowy (bez okien, żeby nie trzeba było powtarzać procedury zakupu i montażu oraz rozporowadzenie instalacji zalewanych w posadzce. Reszta na przyszłą wiosnę BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.01.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 zycz mi powodzenia i POGODY przede wszystkim - w rozumieniu budowlanym tak jak mielismy dotychczas przy kopaniu sucho, po zlalaniu ław - deszczyk 2tygodnie, przy murowaniu sucho itp itd czego WSZYSTKIM ZYCZE!!!! Wlasnie tego zycze Tobie i wszytskim Wiosnowiczom!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniasosna 07.01.2005 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Cześć wszystkim!! Ja też zaczynam na wiosne i mam problem nie bardzo wiem z jakiego materiału budować. Pozdro dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.01.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Jak to której jesieni? Jako niepoprawna optymistka lub desperatka (wybierz co wolisz) wierzę, że przeprowadzimy się jesienią 2005. I lepiej niech mi nikt nie pisze, że to niemożliwe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.01.2005 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Jak to której jesieni? Jako niepoprawna optymistka lub desperatka (wybierz co wolisz) wierzę, że przeprowadzimy się jesienią 2005. I lepiej niech mi nikt nie pisze, że to niemożliwe! nie no jasne!!! ze 2005 zalezy jakie masz wymagania .... powodzenia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.01.2005 01:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 Ja w takim razie bede Was dzielnie gonic . Mam nadzieje, ze juz w grudniu napisze z nowego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts