Aga J.G 11.03.2005 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Słoneczko mam nadzieje że ta czarownica pomoże i wiosna przyjdzie już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.03.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Moniś, świetnie! To teraz tylko na roztopy czekać i do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 11.03.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 No monis, tylko pogratulowac!!!! No to jesli starczylo ci cierpliowsci, zeby doczekac pozwolenia na budowe, to wiosny tym bardziej sie doczekasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.03.2005 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Moniś - gratulacje A my mamy GAZ!!! My i bez wiosny damy radę, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 11.03.2005 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Moniś !!! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.03.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Bardzo dziekuje wszystkim za gratulacje!!!!!!!!! Teraz musimy zglosic do nadzoru chec budowy i.........sie zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.03.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Moniś - gratulacje A my mamy GAZ!!! My i bez wiosny damy radę, a co Babo gratuluje GAZU Teraz to juz blizej, jak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomaszK 11.03.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 No ja widze ze tu naprawde wiosna sie zbliza. Zaczyna sie ruch w koncu. Oby tak dalej. Pozdrowienia dla wszystkich posuwajacych sie na przod i dla tych ktorzy wciaz czekaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 12.03.2005 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Gratulacje z okazji : pozwolenia,gazu,optymizmu oraz z okazji braku okazji Teraz będzie SMUTNO U nas od piątku ostro padał śnieg przez cała noc teraz też sypie drogi białe drogowcy śpią bo przecież wolna sobota się należy ja musiałam dokopać się do samochodu i przyjechać do pracy a teraz (KONIEC SMUTNEGO) piję kawę i pracuję (nad tym postem oczywista) A poza tym to informuję,że moja gmina w końcu wszczęłą postępowanie w sprawie ustalenia warunków zabudowy dla mojej działki (planu zagospodarowania gminy dalej niet )Wystosowała w tym celu pisma zawiadamiajace do sąsiadów,którzy moga się wypowiedzieć (oby nie ). A jak się nie wypowiedzą to gmina szaleje dalej i sporządza dla nas plan zagospodarowania ,a potem to już tylko starostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 12.03.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Teraz to tylko trzeba się uzbroić w cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.03.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Ja od kilku dni gadam do swojego brzucha (czytaj: synka) żeby pogadał, tam u góry z tymi co trzeba w sprawie pogody - no bo jeszcze chyba może - w końcu wg. niektórych jest aniołkiem, nie? Bo jak nie, to do września nie zdążymy i sie dziecko bezdomne urodzi Ale coś mi pod sercem podszeptuje, że dobre idzie - a on wie co mówi Czyli szykujcie sie: WIOSNA TUŻ TUŻ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.03.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 MONIŚ GRATULUJE!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.03.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Ja od kilku dni gadam do swojego brzucha (czytaj: synka) żeby pogadał, tam u góry z tymi co trzeba w sprawie pogody - no bo jeszcze chyba może - w końcu wg. niektórych jest aniołkiem, nie? Bo jak nie, to do września nie zdążymy i sie dziecko bezdomne urodzi Ale coś mi pod sercem podszeptuje, że dobre idzie - a on wie co mówi wow !!!!!!! we wrzesniu termin, czyli niedawno sie dowiedzialas fajnie GRATULUJE!!!!!!!! a skad wiesz ze synek??? moj synek Piotrus na poczatku kwietnia przyjdzie na swiat - mam nadzieje ze wtedy beda juz sciany i strop! bo ile mozna czekac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.03.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Moniś - gratulacje A my mamy GAZ!!! My i bez wiosny damy radę, a co Babo gratuluje GAZU Teraz to juz blizej, jak dalej Dzięki załatwiamy dalej. Może i pogodę wynegocjuję z rozpędu Funia i Kasztanka - trzymajcie się cieplutko razem z "lokatorami" . W kwietniu wogóle sporo dzieciaczków się zapowiada (dużo moich znajomych i mój młodszy brat spodziewa się w tym terminie większej rodziny). Chyba jest coś jednak prawdziwego w historyjkach o bocianach BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.03.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 kasztanka wrote: a skad wiesz ze synek??? Tak pokazało USG. A w przychodni do której chodzę mają takie cacko, ze nie tylko mi super dzidzie pokazuje, ale też mi wykluczyli chorobę Downa i jeszcze inne paskudztwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.03.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 kasztanka wrote: a skad wiesz ze synek??? Tak pokazało USG. A w przychodni do której chodzę mają takie cacko, ze nie tylko mi super dzidzie pokazuje, ale też mi wykluczyli chorobę Downa i jeszcze inne paskudztwa. ooo to wczesnie chyba nie? no bo skoro termin na wrzesien to jestes w 3-4 miesiacu? stad moje glupie pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.03.2005 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 no też sie zdziwiłam, ale widać było wyraźnie gdy robiliśmy ostatnio badania. Moja pani doktor raczej nie ma wątpliwości (a ona rzadko się myli ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.03.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Funia gratulki to poproś synka o pogodę i niech rosnie zdfrowo pod serduszkiem A u nas dzisiaj śnieg topniał chyba idzie wiosna Chociaż w górach jeszcze sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.03.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 A u nas dzisiaj śnieg topniał chyba idzie wiosna Chociaż w górach jeszcze sypie Bo wy tam na zachodzie to szybciej się wiosny doczekacie... A my tutaj to prawie jak na Syberii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 13.03.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 U mnie też odwilż.Ciekawe czy już na dobre ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts