Gość 17.03.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 to cos dla mnie ..... na czasie niedlugo bedzie orkiestra jednoosobowa czlowieczek orkiestra hihihi Ale jaka kochana orkiestra........."Peter Pan Band" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.03.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 to cos dla mnie ..... na czasie niedlugo bedzie orkiestra jednoosobowa czlowieczek orkiestra hihihi Ale jaka kochana orkiestra........."Peter Pan Band" no kochana na pewno ..... tylko nie wiem co bedzie jak bede niewyspana hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 17.03.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 U mnie też czuć wiosnę w powietrzu,ale na polu (czyt. działce) sniegu jeszcze po kolana...Na razie opóźnienia 17 dni. Nie jest tak źle. No teraz to się dopiero bedzie działo... Pozdrawiam wiosennie Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 17.03.2005 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 to ja zapraszam do siebie nasze orkiestry 2 skończyły akurat 10 miesiecy i zabkuja:) polecam jako wspaniałe budziki i stawiacze na nogi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 17.03.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Mój orkiester też w drodze. I to dla niego ta szybka wiosna, bo trzeba szybko domek budować!!! Kasztanka to na jednym wózku jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.03.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 To u mnie do sezonu jeszcze trochę ale wiosna potrzebna żeby łąka schła Trzymam kciuki za tych co już zaczynają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2005 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 to cos dla mnie ..... na czasie niedlugo bedzie orkiestra jednoosobowa czlowieczek orkiestra hihihi Ale jaka kochana orkiestra........."Peter Pan Band" no kochana na pewno ..... tylko nie wiem co bedzie jak bede niewyspana hehehe Dasz rade!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2005 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 To u mnie do sezonu jeszcze trochę ale wiosna potrzebna żeby łąka schła Trzymam kciuki za tych co już zaczynają Aga u nas tez mokrutko!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 18.03.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Moja droga żwirowa stoi cała w wodzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.03.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Czyli wiosna już przyszłą teraz czekamy na wyschnięcie gruntów czyli słońca nam trzeba słońca http://www.gimp.signs.pl/tutoriale/n_crop/n_crop18.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.03.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Zdjęcie z wczoraj, widok z Dziekanowic, na zalane pola. W tle, na górce, widać Raciborowice, do których przez łąki, codziennie tuptają dzieci do szkoły: http://www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/woda_na_polach.jpg A dzisiaj tej wody już nie ma. Wszystko wsiąkło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.03.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 U nas z wsiąkaniem jest trochę gorzej ale musimy wybrac się na naszą działkę i to sparwdzić Gumaki mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 18.03.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Dzisiaj z drogą było trochę lepiej....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.03.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Mój orkiester też w drodze. I to dla niego ta szybka wiosna, bo trzeba szybko domek budować!!! Kasztanka to na jednym wózku jedziemy hehehe dobrze powiedziane na wózku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.03.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 to cos dla mnie ..... na czasie niedlugo bedzie orkiestra jednoosobowa czlowieczek orkiestra hihihi Ale jaka kochana orkiestra........."Peter Pan Band" no kochana na pewno ..... tylko nie wiem co bedzie jak bede niewyspana hehehe Dasz rade!!!!!!!! Moniś oby oby !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.03.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 przymrozki w ten weekend maja troche oslabic grozbe powodzi obyoby mam nadzieje ze zadnej takiej nie bedzie ........ moze te tance czarowance pomogly ze nagle z -10 zrobilo sie +15 i wszystko zaczyna plywac i jeszcze i czechow 4m sniegu do roztopienia oj oj oj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.03.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 U nas już podtopienia rzeki wylewają Powrót do domu okrężna drogą bo częśc dróg rano była nie przejezdna, teraz jest juz lepiej. Deszcz nie pada od rana, w dzień nawet było słońce Na naszej działce woda i błoto ale myślałam że będzie gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.03.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 mysle ze dam spokoj wykonawcy przed swietami ale po switach DO ROBOTY !!!!!!!!!!!! raz dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.03.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 U nas start przewidziany na 12.04 ale do tego czasu musimy jeszcze podciągnąc prąd i wodę oraz utwardzić drogę, dlatego najlepeij by było jak by już było sucho i słonecznie Kasztanka to trzymam kciuki żeby paln się powiódł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.03.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 U nas start przewidziany na 12.04 ale do tego czasu musimy jeszcze podciągnąc prąd i wodę oraz utwardzić drogę, dlatego najlepeij by było jak by już było sucho i słonecznie Kasztanka to trzymam kciuki żeby paln się powiódł no to tez niedlugo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts