Funia 12.04.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Oooo Kasztanka juz jestem w domku z moim ukochanym Piotrusiem 3650g, 56 cm jego wymiary jest slodki Kawał chłopa, pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.04.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Moniś, pójdzie jak po maśle... Whisperku a jak u Was???? Ruszyla machina???? Ruszyła, ruszyła i zap... zasuwa tak, ze jej się zatrzymać nie da No to kiedy opijamy wiechy?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.04.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Ps. Co u Kasztanki???? Czy ktoś słyszał???? dzieki za pamiec! juz jestem w domku z moim ukochanym Piotrusiem 3650g, 56 cm jego wymiary jest slodki Kasztanka Piotrus jest sliczny!!!!!!!!!!! Cudowny!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! Dużo zdrowia i uśmiechów, pisków, wrzasków i zabawy moc, mnóstwa radości z tupotu malutkich nóżek, łez szczęścia z pierwszego uśmiechu, ząbka, słowa i kroku, porozrzucanych wszędzie klocków, przytulenia malutkiej główki i uścisków małych rączek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.04.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Moniś, pójdzie jak po maśle... Whisperku a jak u Was???? Ruszyla machina???? Ruszyła, ruszyła i zap... zasuwa tak, ze jej się zatrzymać nie da No to kiedy opijamy wiechy?????? Sam nie wiem, bo u mnie to tak trochę na raty Jedna ekipa doprowadza mi do wieńca, potem wchodzi firma z więźbą, potem ktoś od obicia więźby i opapowania, potem od pokrycia i orynnowania... Jeden dach - trzy ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.04.2005 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 No to bedzie sie dzialo!!!!!!!!!! Whisper w takim razie u kogo pierwszego ekipy zdaza - u tego pijemy!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 13.04.2005 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 No to bedzie sie dzialo!!!!!!!!!! Whisper w takim razie u kogo pierwszego ekipy zdaza - u tego pijemy!!!!!! To chyba jednak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 13.04.2005 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Chyba na pewno Szkoda, że tak daleko do Was, bo opijać wiechę przy tak pięknych widokach, to podwójna przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 13.04.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Z wielkim napięciem śledzę Wasz wyścig............................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.04.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 No to bedzie sie dzialo!!!!!!!!!! Whisper w takim razie u kogo pierwszego ekipy zdaza - u tego pijemy!!!!!! To chyba jednak u mnie W takim razie zaraz potem opijamy domy u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.04.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Wlasnie zakupilismy stal na caly dom i jestesmy mile zaskoczeni, poniewaz w zeszlym roku w maju stal dochodzila do 3600 za tone, a w tym srednio wychodzi kolo 2000 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 13.04.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Moniś Ale Ci dobrze, że już ruszyłaś U mnie jak tak dalej pójdzie to zacznę w przyszłym roku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaD 13.04.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Kasztanka GRATULACJE!!!! Maluszek faktycznie jest świetny. Mam nadzieję, że daje mamie trochę odpocząć Ale chyba tak jak ma chwilkę aby na forum coś napisać Całuski dla synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.04.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Moniś Ale Ci dobrze, że już ruszyłaś U mnie jak tak dalej pójdzie to zacznę w przyszłym roku.... Utkneliscie na papierologii???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 13.04.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 A czy wiecie, że przenieśli starostwo do Ożarowa .................? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.04.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Wiecie!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.04.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Strasznie tu u nas cichutko ostatnio Gdzie Wojty, Agnes?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 14.04.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 [quote name="Moniś Utkneliscie na papierologii????[/quote] Och niestety tak..... I nie wiadomo kiedy się wygrzebiemy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.04.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 A z czym są problemy, może będziemy mogli coś pomóc? U mnie też nie było lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 14.04.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Typowe problemy natury urzędowo - czasowej. Nasza działka jest za mała pod bliźniaka. I musimy dokupić część sąsiedniej. A co za tym idzie sąsiednia musi by c podzielona geodezyjnie. No i to po prostu trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 14.04.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 znowu te głosy: "..... nie buduj bliźniaka .... , nie buduj bliżniaka......." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts