Aga J.G 14.04.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Witam wiosennie Piekna pogoda sprzyja budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.04.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Agus a Wy juz ruszyliscie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.04.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Tak na całego to jeszcze nie, ale idzie powolutku do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.04.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Tak na całego to jeszcze nie, ale idzie powolutku do przodu Super!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.04.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Moniś dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.04.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Typowe problemy natury urzędowo - czasowej. Nasza działka jest za mała pod bliźniaka. I musimy dokupić część sąsiedniej. A co za tym idzie sąsiednia musi by c podzielona geodezyjnie. No i to po prostu trwa. No tak czekanie jest wykańczające, ale może nie będzie tak źle. A nie można geodety trochę pogonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.04.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Daria jak cos to wal jak w dym do Monki. Ona petycje pisze , moze jakis strajk okupacyjny urzedu zorganizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 14.04.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Daria jak cos to wal jak w dym do Monki. Ona petycje pisze , moze jakis strajk okupacyjny urzedu zorganizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.04.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 znowu te głosy: "..... nie buduj bliźniaka .... , nie buduj bliżniaka......." Słyszysz głosy? To może do Psychologa Dyżurnego ...nie buduj bliźniaka... ...nie buduj bliźniaka... ...nie buduj bliźniaka... ...nie buduj bliźniaka... ...nie buduj bliźniaka... ...nie buduj bliźniaka... ...nie buduj bliźniaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 14.04.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 ojejku ......... coz to za glosy??? ja slysze caly czas placz mojego syna czasami tylko w glowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.04.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Kasztanka z czasem przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.04.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Kasztanka z czasem przejdzie Ale głosy pozostaną... ...nie buduj bliźniaka... ...nie buduj bliźniaka... ...nie buduj bliźniaka... ...nie buduj bliźniaka... ...nie buduj bliźniaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.04.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Kasztanka, maleństwa nie umieją jeszcze wydawać żadnych innych odgłosów poza płaczem, więc ciesz się, że ćwiczy w ten sposób płucka i bardzo niedługo zacznie się do Ciebie uśmiechać Wtedy płakać będzie rzadziej, no chyba że zapomnisz o pieluszce, albo cycku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 15.04.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 znowu te głosy: "..... nie buduj bliźniaka .... , nie buduj bliżniaka......." Słyszysz głosy? To może do Psychologa Dyżurnego ...nie buduj bliźniaka... ...nie buduj bliźniaka... ...nie buduj bliźniaka... ...nie buduj bliźniaka... ...nie buduj bliźniaka... ...nie buduj bliźniaka... ...nie buduj bliźniaka... Oho .... znowu się zaczyna..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 15.04.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 ja slysze caly czas placz Mam to , znam to ..... Wtedy płakać będzie rzadziej, no chyba że zapomnisz o pieluszce, albo cycku Cycek to akurat sam o sobie przypomni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.04.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Wlasnie wylalismy lawe fundamentowa!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.04.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Daria jak cos to wal jak w dym do Monki. Ona petycje pisze , moze jakis strajk okupacyjny urzedu zorganizuje jeeeeeju, wydało się no i zarzucą mnie robotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.04.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Moniś...to już nie żarty, budowanie się rozpoczęło Zaraz będą ściany, wiecha... i możecie opijać Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.04.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Daria jak cos to wal jak w dym do Monki. Ona petycje pisze , moze jakis strajk okupacyjny urzedu zorganizuje jeeeeeju, wydało się no i zarzucą mnie robotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.04.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Moniś...to już nie żarty, budowanie się rozpoczęło Zaraz będą ściany, wiecha... i możecie opijać Gratulacje Monka sama jestem zaskoczona tempem robot. Zalewalibysmy wczoraj rano, ale nie "zdazylismy" zamowic betonu. Nie przypuszczalam, ze tak mnie to bedzie cieszyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts