Funia 19.04.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 To budujcie w lubuskiem U nas pogoda pierwszorzędna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.04.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 hop siup łatwo powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.04.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 U nas tez zapowiadaja och łodzenie i desz i nawet śnieg Troszke się ochłodziło ale jak narazie nei jest źle zobaczymy jak będzie dalej Redwald Gratulki pozwolenie i trzymam kciuki za budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 19.04.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Chętnie bym się widział w tej grupie. Planowaliśmy zacząć na wiosnę. Projekt został zrobiony, papiery przygotowane, moglibyśmy złożyć wniosek o pozwolenie na budowę. Dopadły nas DUŻE wątpliowści (wielkość domu i wynikające z tego koszty), które powodują "obsuwę" terminów. Planowaliśmy na jesień stan surowy otwarty, zobaczymy co z tego wyjdzie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaD 20.04.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Witaj Redwald trzymam kciuki za budowę. A u mnie ogrodzenie już skończone, ziemia pod przyszłą zieleń zwieziona a jutro wchodzi geodeta i wytycza budynek. Mam nadzieję, że budowa ruszy już pełną parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.04.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Witaj Redwald trzymam kciuki za budowę. A u mnie ogrodzenie już skończone, ziemia pod przyszłą zieleń zwieziona a jutro wchodzi geodeta i wytycza budynek. Mam nadzieję, że budowa ruszy już pełną parą KamaD gratulki!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaD 20.04.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Dzięki Moniś Widzę, że budowa twojego domu naprawdę ruszyła pełną parą Bardzo fajne zdjęcia w albumie, widzę, że pies już ma co pilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.04.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Alez ona nie tylko pilnuje.......po ostatniej wizycie lapy, szyja, glowa wysmarowane w dysperbicie............zamiast goldena mam teraz prawie dalmatynczyka A domek sie buduje, mam nadzieje ze w weekend wylejemy plyte fundamentowa......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.04.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Widzieliscie prognozy pogody?????? GDZIE TA WIOSNA????????? Ekipa mi zamrznie i kto ten dom dokonczy??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.04.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 MONIS GRATULUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.04.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 MONIS GRATULUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A dziekuje!!!!!!!!!! A jak Piotrus?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.04.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Widziałam prognozę zimno. U nas słonecznie ale też zimno Coś ta zima nie chce odejśc w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.04.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Widziałam prognozę zimno. U nas słonecznie ale też zimno Coś ta zima nie chce odejśc w tym roku U nas w nocy bylo -2 stopnie. A moja siostrzyczka wlasnie dzwonila z Rucianego - Nida i wlasnie spadl snieg Zawiedziona, bo lodki wypozyczyli i mieli poplywac..........chyba lodolamaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 21.04.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 MONIS GRATULUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A dziekuje!!!!!!!!!! A jak Piotrus?????? dzieki dzieki Piotrus spoko dajemy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.04.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Widziałam prognozę zimno. U nas słonecznie ale też zimno Coś ta zima nie chce odejśc w tym roku U nas w nocy bylo -2 stopnie. A moja siostrzyczka wlasnie dzwonila z Rucianego - Nida i wlasnie spadl snieg Zawiedziona, bo lodki wypozyczyli i mieli poplywac..........chyba lodolamaczem Moniś bbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrr śnieg U nas na szczęscie tylko zimno śniegu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.04.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Od poniedzialku powinno byc cieplej!!!!! Ja juz mam dosc tych temperatur!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 23.04.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Dziś umówiony jestem z geodetą - chyba zacznę pisać dziennik . Na czwartek kopara i kopiemy pod fundamenty - mam nadzieję, że się ociepli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.04.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Widziałam prognozę zimno. U nas słonecznie ale też zimno Coś ta zima nie chce odejśc w tym roku U nas w nocy bylo -2 stopnie. A moja siostrzyczka wlasnie dzwonila z Rucianego - Nida i wlasnie spadl snieg Zawiedziona, bo lodki wypozyczyli i mieli poplywac..........chyba lodolamaczem Ojojoj... a mój kolega ze swoją panną i paoma innymi osobami pojechali gdzieś w okolice Rucianego na spływ kajakowy, trasa ma coś koło 120km chyba... Aż mi się zimno zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.04.2005 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Widziałam prognozę zimno. U nas słonecznie ale też zimno Coś ta zima nie chce odejśc w tym roku U nas w nocy bylo -2 stopnie. A moja siostrzyczka wlasnie dzwonila z Rucianego - Nida i wlasnie spadl snieg Zawiedziona, bo lodki wypozyczyli i mieli poplywac..........chyba lodolamaczem Ojojoj... a mój kolega ze swoją panną i paoma innymi osobami pojechali gdzieś w okolice Rucianego na spływ kajakowy, trasa ma coś koło 120km chyba... Aż mi się zimno zrobiło. Nie zadroszczę im takiej wycieczki bbbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrr Ja jestem bardzo ciepłolubna więc czekam na cieplejsze dni, mam nadzieję że najdą wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.04.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Widziałam prognozę zimno. U nas słonecznie ale też zimno Coś ta zima nie chce odejśc w tym roku U nas w nocy bylo -2 stopnie. A moja siostrzyczka wlasnie dzwonila z Rucianego - Nida i wlasnie spadl snieg Zawiedziona, bo lodki wypozyczyli i mieli poplywac..........chyba lodolamaczem Ojojoj... a mój kolega ze swoją panną i paoma innymi osobami pojechali gdzieś w okolice Rucianego na spływ kajakowy, trasa ma coś koło 120km chyba... Aż mi się zimno zrobiło. Szczerze im wspolczuje!!!!!!!!!! Brrrrrrr...........ale moze nigdy nie plywali kajakami gdy padal snieg, beda mieli okazje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts