kasztanka 09.05.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Aga jaki piekny salon bedziesz miala hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.05.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Aga jaki piekny salon bedziesz miala Słyszałam już słyszałam że bardzo nowoczesny wystrój wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.05.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Aga jaki piekny salon bedziesz miala Słyszałam już słyszałam że bardzo nowoczesny wystrój wnętrza Baaaardzooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.05.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 a tak na marginesie to jak wyobrazacie sobie swoje salony? jak je urzadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.05.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Z racji tego że u mnie będzie to prawie jedna całośc w raz z kuchnią, to musi się zmieścić stół a potem jakieś kanapy fotele ława sprzęt TV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.05.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Z racji tego że u mnie będzie to prawie jedna całośc w raz z kuchnią, to musi się zmieścić stół a potem jakieś kanapy fotele ława sprzęt TV. to na pewno .... ale w jakim stylu? nowoczesnie? tradycyjnie? antyki? jakie podlogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.05.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 U nas salon jest podzielony na dwie czesci: jedna bedzie miejcem typowo telewizyjnym z duzymi kanapami, natomiast druga, ta blizej kominka bedzie miejscem bardziej przytulnym...... beda tam staly dwa fotele i maly kawowy stolik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 09.05.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Moniś, oglądam z uwagą zdjęcia z Waszej budowy - tempo ogromne, tylko pozazdrościć! Jedno pytanie: czy wykonawca owinął Wam te żółte wkłady sznurem z wełny, albo ocieplił w jakiś inny sposób? Nie jestem fachowcem, ale pamiętam, że u nas takie same wkłady były docieplane wełną (takim gotowym warkoczem) bo to podobno bardzo wpływa na ciąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.05.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 U nas raczej tradycja przemieszana z nowoczesnoscią napewno bez antyków. Muszę zrobić to tak żeby współgrało z meblami kuchennymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.05.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Ankalenka i tu mnie kompletnie zaskoczylas......Nie, niczym tego nie owijali.........., rozumiem, ze powinni???? A mozesz mi wyjasnic jak to wplywa na ciag???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.05.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 U nas salon jest podzielony na dwie czesci: jedna bedzie miejcem typowo telewizyjnym z duzymi kanapami, natomiast druga, ta blizej kominka bedzie miejscem bardziej przytulnym...... beda tam staly dwa fotele i maly kawowy stolik. super idziecie jak burza z budowa! a co to za strop macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.05.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Niestety monolit Wlasnie panowie szaluja i skrecaja zbrojenia......... a troche tego bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.05.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Niestety monolit Wlasnie panowie szaluja i skrecaja zbrojenia......... a troche tego bedzie a czemu tak? on jest lepszy? tanszy?czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 09.05.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 bardzo bym chciała, ale nie umiem Ci wyjaśnić. Kominy się ociepla, generalnie.... a co na to Wasz kierownik budowy? Coś mi się tłucze po głowie że jak jest zimny komin to gorzej ciągnie, coś tam się skrapla, coś może przemarzać itp, ale na prawdę nie czuję się kompetentna żeby się wypowiadać.. zwróciłam uwagę, bo masz te wkłady zabrudzone zaprawą a wiem że u mnie były owinięte warkoczem.. coś mi też tłumaczył ten spec któy je sprzedawał, ale to było w listopadzie, więc już nie pamiętam... Co do stropu to gdzie wypożyczacie wibrator do betonu? jeśli w wypożyczalni w Babicach, to sprawdźzie dokładnie, alebo weżcie na wszelki wypadek ze 2 sztuki, bo u nas jeden się zepsuł w trakcie wibrowania nadproży i mieliśmy wielki kłopot, a przy takim stropie to dopiero by było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.05.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 bardzo bym chciała, ale nie umiem Ci wyjaśnić. Kominy się ociepla, generalnie.... a co na to Wasz kierownik budowy? Coś mi się tłucze po głowie że jak jest zimny komin to gorzej ciągnie, coś tam się skrapla, coś może przemarzać itp, ale na prawdę nie czuję się kompetentna żeby się wypowiadać.. zwróciłam uwagę, bo masz te wkłady zabrudzone zaprawą a wiem że u mnie były owinięte warkoczem.. coś mi też tłumaczył ten spec któy je sprzedawał, ale to było w listopadzie, więc już nie pamiętam... Co do stropu to gdzie wypożyczacie wibrator do betonu? jeśli w wypożyczalni w Babicach, to sprawdźzie dokładnie, alebo weżcie na wszelki wypadek ze 2 sztuki, bo u nas jeden się zepsuł w trakcie wibrowania nadproży i mieliśmy wielki kłopot, a przy takim stropie to dopiero by było... a moze to jest taki komin potrojny? ze ma w srodku ciag potem ocieplenie a na zewnatrz okrywe ??? ja tak mam ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 09.05.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 wątpię, bo przy potrójnym mało kto kupowałby tak drogie wkłady ceramiczne... ale może.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.05.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 wlasciwie to nie wiem ...... ja mam komin systemowy ..... a Ty chyba jakis murowany? nie znam sie sorki jezeli bzdury plote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 09.05.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 ja mam kropka w kropkę jak Moniś, tyle że u mnie jest okręcony tym warkoczem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.05.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 ja mam kropka w kropkę jak Moniś, tyle że u mnie jest okręcony tym warkoczem... a pokaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.05.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Ankalenka rozmawialismy o tym z kierownikiem budowy i nic nie mowil o dodatkowym dociepleniu komina...... Widze, ze dzis mam dzien niespodzianek, bo o wibratorze do betonu nawet nie slyszalam Czy lejac beton z pompy tez jest potrzebny wibrator????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts