wioma 16.05.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Witam, u mnie dzis zalewją betonem te " dziury" w ziemi , potem bedzie schło i zaczną dalej po długim weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 16.05.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 O Mamo . Dziś zaczęliśmy stawiać ściany. Murarz obiecuje od jutra większą ekipę. Od jutra jak będzie pogoda ruszamy z kopyta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.05.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Wioma i Redwald gratulacje!!!!!!!! No i zycze Wam, aby jak najszybciej powstaly Wasze domki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.05.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 GRATULACJE !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.05.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Kasztanka a jak Twoj nowy strop???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.05.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Kasztanka a jak Twoj nowy strop???? a dziekuje strop ma sie dobrze juz dach sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.05.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Wow, kasztanka gratuluję No i na jaką dachówkę się zdecydowałaś i jak ci cenowo to wyszło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 17.05.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Kasztanka, skad wzięłaś ekipe do dachu - kogoś polecanego u as na grupie? Ile płacisz za dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.05.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Kasztanka a jak Twoj nowy strop???? a dziekuje strop ma sie dobrze juz dach sie robi Kasztanka super!!!!!!! A gdzie fotki wiezby????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaD 17.05.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Ale macie fajnie, tak wam te domki rosną . Oglądam Wasze zdjęcia i zazdroszczę. U mnie miało ruszyć w kwietniu, wszystko przygotowane, budynek wytyczony a tu ekipa powiedziała, że muszą jeszcze skończyć tam gdzie robią i u mnie zaczną dopiero w czerwcu . A miało być tak pięknie ... Ale za to powiedzieli, że jak ruszą to z kopyta i już do końca będą tylko na mojej budowie . No ale teraz ten czas wykorzystuję na poszukiwanie okien, dachówki itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.05.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Wow, kasztanka gratuluję No i na jaką dachówkę się zdecydowałaś i jak ci cenowo to wyszło??? no wiec chyba ceramiczna jednak cenowo podobno do brassa bo jest jakas promocja ..... kolor nie do konca wymarzony .... ale niezly ciemny braz ..... wazne zeby bylo trwale! i nie blaklo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.05.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Kasztanka, skad wzięłaś ekipe do dachu - kogoś polecanego u as na grupie? Ile płacisz za dach? tak polecany przez grupe bo pan Mania mial drogiego!!!!!!!! za wszystko na gotowo 32zl/m2 ale jeszcze bedziemy targowac!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.05.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Kasztanka a jak Twoj nowy strop???? a dziekuje strop ma sie dobrze juz dach sie robi Kasztanka super!!!!!!! A gdzie fotki wiezby????? w srode pojedziemy i popstrykamy to wrzuce na album Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.05.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Ale macie fajnie, tak wam te domki rosną . Oglądam Wasze zdjęcia i zazdroszczę. U mnie miało ruszyć w kwietniu, wszystko przygotowane, budynek wytyczony a tu ekipa powiedziała, że muszą jeszcze skończyć tam gdzie robią i u mnie zaczną dopiero w czerwcu . A miało być tak pięknie ... Ale za to powiedzieli, że jak ruszą to z kopyta i już do końca będą tylko na mojej budowie . No ale teraz ten czas wykorzystuję na poszukiwanie okien, dachówki itd. bedzie dobrze! narazie zbieraj sily i pieniadze beda baaardzo potrzebne! powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 17.05.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Wow, kasztanka gratuluję No i na jaką dachówkę się zdecydowałaś i jak ci cenowo to wyszło??? no wiec chyba ceramiczna jednak cenowo podobno do brassa bo jest jakas promocja ..... kolor nie do konca wymarzony .... ale niezly ciemny braz ..... wazne zeby bylo trwale! i nie blaklo Czyzbyś rozmawiała z dachowcem od BK - nam też proponował taką dachówke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.05.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Wow, kasztanka gratuluję No i na jaką dachówkę się zdecydowałaś i jak ci cenowo to wyszło??? no wiec chyba ceramiczna jednak cenowo podobno do brassa bo jest jakas promocja ..... kolor nie do konca wymarzony .... ale niezly ciemny braz ..... wazne zeby bylo trwale! i nie blaklo czyli jaką?????No nie bądź taka tajemnicza i podziel się informacjami na temat firmy i ceny brązowa też mi odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.05.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Wow, kasztanka gratuluję No i na jaką dachówkę się zdecydowałaś i jak ci cenowo to wyszło??? no wiec chyba ceramiczna jednak cenowo podobno do brassa bo jest jakas promocja ..... kolor nie do konca wymarzony .... ale niezly ciemny braz ..... wazne zeby bylo trwale! i nie blaklo Czyzbyś rozmawiała z dachowcem od BK - nam też proponował taką dachówke no tak owszem a jak ci sie on widzi? i ta dachowka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.05.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Wow, kasztanka gratuluję No i na jaką dachówkę się zdecydowałaś i jak ci cenowo to wyszło??? no wiec chyba ceramiczna jednak cenowo podobno do brassa bo jest jakas promocja ..... kolor nie do konca wymarzony .... ale niezly ciemny braz ..... wazne zeby bylo trwale! i nie blaklo czyli jaką?????No nie bądź taka tajemnicza i podziel się informacjami na temat firmy i ceny brązowa też mi odpowiada nie pamietam dokladnie!!!!!!! cena kolo 30zl./m chyba .... a firma jakas niemiecka ....... nie pamietam ((((((((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.05.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Może Nelskamp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.05.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Wow, kasztanka gratuluję No i na jaką dachówkę się zdecydowałaś i jak ci cenowo to wyszło??? no wiec chyba ceramiczna jednak cenowo podobno do brassa bo jest jakas promocja ..... kolor nie do konca wymarzony .... ale niezly ciemny braz ..... wazne zeby bylo trwale! i nie blaklo czyli jaką?????No nie bądź taka tajemnicza i podziel się informacjami na temat firmy i ceny brązowa też mi odpowiada Monka wiem, ze Von Muller ma teraz promocje, tyle ze w Warszawie sa chyba wszystkie kolory....... Sztuka podstawowej dachowki kosztuje cos kolo 2,20 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts