pawel i renia 19.05.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 no wkońcu działa bo miałem jakieś problemy z tym pudłem telefony zaraz prześlę i mam nowe : jeśli ktoś szuka działeczki w : Kątach Węgierskich , Stanisławowie I , Woli Aleksandra to mam telefony do osób które z chęcią sprzedadzą. a i cena napewno jest lepsza bo bez pośredników.{ tylko my będziemy się wpraszać na parapetówę } działeczki są od 1000-2000-itd kilka jest przy asfalcie inne przy drodze polnej ale wydaje mi się że tereny te w ciągu około 10 lat będą tak samo popylarna jak CHOTOMÓW I JABŁONNA a cena o wiele niższa telefony przesyłam na PRV... POZDRAWIAMY. p.s niestety te działki które nam się najbardziej podobały zostały sprzedane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.05.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 U mnie strop zalany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 01.06.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Witam, jak tam u was posuwaja sie prace? U mnie zaczeli wczoraj stawiac bloczki fundamentowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 01.06.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 A ja mialam zaczynac juz w przyszlym tygodniu, ale ta burza znowu przesunela moje plany wioma - a gdzie kupowalaś bloczki i po ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 01.06.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Wojty powiem szczerze ,ze jeszcze nie wiem po ile były te bloczki.Umówilismy sie z naszym kierownikiem (zaprzyjazniony gosc), ze on wszystko kupuje i potem sie z nami rozlicza. Miałam na początku pewne obawy , ale jak sprawdziłam np. beton - za ile jak mogłam kupic a za ile on kupił to sie troche uspokoilam, ze nie chce nas naciągac tylko rzeczywiscie kupuje tanio( z duzymi rabatami ). Druga sprawa -jest to bardzo wygodne nie musze jeździc po materiały budowlane tylko koncentruje sie bardziej na wykończeniówce. Ceny za bloczki powinnam znac w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 01.06.2005 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Dziś zalałem strop i siebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Dziś zalałem strop i siebie . Gratulacje!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izagrab 05.06.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Witam wszystkich na tym forum !!W porownaniu z wami ja dopiero raczkuje bowiem jestem na etapie fundamentwo. Buduje na Wiązwonej, pod W-wą. Poniewaz wielu z was jest na znacznie bardziej zaawansowanym etapie mam nadzieje, ze bede mogla liczyc na wasze rady i wskazowki. Buduje domek o nazwie Emeryka, ktory mozna znalezc na tej stronie http://www.archipelag.pl/switch_obj.php?KatID=3990400&KlasaID=3&ObjID=465&CanBack=1 Oczywiscie wprowadzilismy sporo zmian, min dobudowalismy kotlownie kosztem tarasu za garazem.Mam do was pytanko: orientujecie sie gdzie mozna tanio kupic stal, beton komorkowy i drewno?Moze podacie mi jakies przyblizone ceny bym miala orientacje cenowa. W najblizszym czasie czekaja mnie zakupy tych materialow i nie chce by ktos " zrobil mnie w balona" na skladzie.Pozdrawiam wszystkichIza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 14.06.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Cześć po dłuuuugiej przerwie właśnie mam powolenie na budowę (uprawomocni się w przyszłym tygodniu a będę mógł startować w pierwszy dzień lata, tzn tydzień po wydaniu książki (kto wymyślił takie długie-głupie przepisy) Poniewaz startuje latem mam nadzieje,że mnie nie wywyalicie z tej grupy co do cen to w łodzi bloczki kupuje po 2.40 brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaD 17.06.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Coś tu cicho ostatnio. A ja w końcu ruszam , kopara w poniedziałek będzie działała na mojej działce (czyli w ostatni dzień wiosny ) , wreszcie... Ale w między czasie powstała studnia, czyli działkę mam już w pełni uzbrojoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 17.06.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Ja też ruszam ale w pn 26 ILE MOZNA CZEKAĆ Redwald mam nadzieje że nie budujesz drapacza chmur bo Ci wątroba Nie wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 17.06.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Redwald mam nadzieje że nie budujesz drapacza chmur bo Ci wątroba Nie wytrzyma Buduję parterówkę . Bryła juz stoi - teraz zbieram materiał na dach. Życie jest piekne . Pozdrawiam Grupę Wiosna 2005 - chociaż za chwile powstanie pewnie Grupa Lato 2005 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 17.06.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 u mnie juz mury pną sie do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.06.2005 03:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 23.06.2005 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Trochę czasu minęło... Piotruś pewnie chodzi ? Czytam sobie,oglądam ...tam fundamenty,tu już stropy zalane... a ja bidulka nic Przeszłam juz przez stany: zniecierpliwienia,złości,agresji. Zaliczyłam znużenie i lekką melancholię. Na moment przebudziłam się z letargu (mąż zrobił awanturę w urzędzie) i...znowu zapadam w śpiaczkę.... Tak sobie popisuję,coby post do góry podciągnąć bo jakiś mikry ten topik. Ale rekord wpisów GIGANT (mam tam jakieś udziały więc się czuję z nim związana). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 23.06.2005 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 A-g-n-e-s uszy do góry ja walczyłem z urżedami rok ponad (od warunków marzec 2004 do uprawomocnionego pozwolenia na budowę to już w najbliższy PONIEDZIAŁEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 25.06.2005 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Optymizmem pałałam na przedwiośniu.Teraz przyjęłam postawę Co ma być to będzie.Wniosek do urzędu trafił w lutym 2004 !Do czerwca 2005 ! nie potrafił nam wydać durnych warunków !!!!W końcu plan się uprawomocnił i teoretycznie czekamy na ostateczne pozwolenie,tym razem od razu w starostwie.Teoretycznie powinniśmy dostać pozwolenie "od ręki"....teoretycznie...Potem się będzie uprawomocniał itd.,itp.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.06.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Agnes! nie jest tak zle! Piotrus nie ma jeszcze 3 miesiecy wiec nawet nie siedzi ))))))))) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 25.06.2005 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Piotruś jeszcze malutki ale komóra przy uchu Fura też pewnie jest, mama willę pierze... ale dobra partia się szykuje - nie dla mnie .... też mam syna- i przez ten ......urząd nie ma perspektyw Z tego wszystkiego jak się zalogowałam w czwartek to wisiałam do soboty - ten mój komputer to juz nic nie robi nawet hasła nie pamięta na złom go dziada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 25.06.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 A-g-n-e-s unas bliżniaki (ośmioltki) zaczynam w pn a więc perspektyw na dobra partię tez nie za wiele (zaznaczam ze bliżniaki to dzieci a nie system zabudowy ) Pocieszam się że jak ktoś ma trojaczki to musi wg Ciebie zakładać firrme dewoloperska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts