Funia 04.07.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Dięki Funia za to kocham rodaków zawsze znajdzie sie ktoś kto Cię brutalnie sprowadzi na ziemię i to za darmo Ale niestety fo fakt no chyba, że wcześniej zatrzyma cię "dziura budżetowa" lub wręcz przeciwnie kasy masz tyle,że na wykończeniówce może pracować kilka ekip na raz co mnie niestyty nie dotyczy EEE Tomku nie chciałam cię wcale na dół sprowadzać, tylko chodzi mi o to, ze teraz najszybciej widac efekty, a potem zaczyna sie grzbanina wewnątrz i to juz tak szybko nie idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 08.07.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Widzę wszyscy ganiają na budowach , lub po urzędach i nikt tu nie zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaD 09.07.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Ja zaglądam, ale faktycznie jakoś tu cicho. Wszyscy na budowach, albo wygrzewają się na tym cudnym słoneczku . A u mnie ławy już wylane, zaizolowane i zaraz zaczną stawiać bloczki fundamentowe, wreszcie się coś dzieje , a tyle się naczekałam.... A w poniedziałek idę z cieślą rozmawiać, bo więźbę będzie można robić już w połowie sierpnia , no zobaczymy........................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 11.07.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 KamaD więżbę stawiamy na murach nie na fundamentach a swoją racja masz rację rezerwój terminy orientuj sie w cenach więżby tylko z wymiarami poczekaj aż będziesz miała ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 19.07.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Witajcie Budowlańcy Z wiosny zrobiłosię lato ale bloczki fundamentowe stawiają - troszkę się nam opóźnił czas rozpoczęcia - trzeba się spieszyć pomału aby przykryć jesienią pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.07.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 KamaD więżbę stawiamy na murach nie na fundamentach a swoją racja masz rację rezerwój terminy orientuj sie w cenach więżby tylko z wymiarami poczekaj aż będziesz miała ściany Śpieszno dziewczynie, co się dziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 19.07.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 A w ogóle, zachęceni pewnymi postami, kupiliśmy "zaczarowany" szpadel Fiskarsa i postanowiłam go najpierw sama wypróbować przy przesadzaniu brzózki.Wbiłam go w ziemię, oparłam buta, wcisnęłam i... miękko wylądowałam tyłem w trawie.No kto widział, żeby łopata jak masło wchodziła w ziemię? http://img238.imageshack.us/img238/5819/wow0vj.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.07.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 A widzisz Słoneczko? Fiskars sam kopie Tylko uważajcie, żeby was w tym dołku ziemia nie przywaliła jak mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaD 20.07.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 KamaD więżbę stawiamy na murach nie na fundamentach a swoją racja masz rację rezerwój terminy orientuj sie w cenach więżby tylko z wymiarami poczekaj aż będziesz miała ściany Śpieszno dziewczynie, co się dziwić Już nie śpieszno, po tych całowiosennych oczekiwaniach aż sama jestem mile zaskoczona postępem prac A więźba już zamówiona, na wszelki wypadek jednak z małym naddatkiem A kierownik robót cały czas uważa, że będzie można ją kłaść pod koniec sierpnia a jak nie to trochę poczeka W każdym razie pod koniec tygodnia ruszają ścieny parteru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 21.07.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Witam, wczoraj zalali cały stop, wieźba przyjeżdza dzis i i juz niedlugo bede miala dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomaszK 21.07.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Witam wszystkich. U mnie od maja moja ekipa naprawde szybko sie uwija. W tej chwili juz koncza wiezbe. Pozostala jeszcze podloga na gruncie i scianki dzialowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.07.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 U nas wlasnie zakonczone tynki (troche zaskoczyla mnie ilosc metrow - ponad 1200 m2 ).... od poniedzialku ukladamy podlogowke.... potem wylewki, a w polowie sierpnia juz beda okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomaszK 21.07.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Monis to jest dopiero tempo. Jestem pod wrazeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 22.07.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Witam po któtkiej przerwie urwałem się na tydzień (no 4 dni w sumie ) ale lepiej brzmi w Tatry. Dzis maja mi strop zalewacć nad pokojami (nad garażem juz zalany) biegnę z niecierpliwością na budowę z SmS-ów mi edzy mną a kierownikiem budowy wynika że coś iskrzy między nim a fachowcami ( w końcu od tego jest ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 26.07.2005 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Taddddaaammm !!!! Mam pozwolenie Dzisiaj przyjechała stal . Jutro przyjeżdża drewno na szalunki. W środę koparka kopie dziurę i..niech się mury pną do góry. Mogę wrócić do mojego zamku z powiewajacymi flagami ! I czas zacząć dziennik . I bywać na forum. I budować,budować.... I żeby nie było za słodko.... zbierać kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaD 26.07.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Taddddaaammm !!!! Mam pozwolenie Dzisiaj przyjechała stal . Jutro przyjeżdża drewno na szalunki. W środę koparka kopie dziurę i..niech się mury pną do góry. GRATULACJE !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaD 26.07.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 A u mnie od soboty zaczeli murować ściany parteru. Z powodu pogody - deszcze, trochę są przystopowani ale i tak już powoli coś widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TadekL 26.07.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 I my też zaczęliśmy. W styczniu zakup działki, w lutym pozwolenie na budowę, w marcu przerwa a w kwietniu zaczęliśmy. W tym tygodniu mają skończyć nam więźbę. I to nie już, ale dopiero - niestety . Sam nie wiem dlaczego dopiero teraz tu do Was trafiłem. Ale po coś są te urlopy . Pozdrawiam TadekL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 27.07.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 A u mnie bawia se nadal z tymi scianami fundamentowymi Nie wiem kiedy oni to wreszcie skoncza MIalam cichy palnik, zeby na rocznice slubu zrobic imprezke, juz pod nowym stropem... Niestety, rocznica 5 sierpnia, a do tej pory to nawet chudzialka nie bede miala wylanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.07.2005 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Hej, i ja tu dawno nie zaglądałam U nas już powoli przymierzamy się do stropu, widać gdzie będą okna i generalnie dom się materializuje. Oczywiście nie obyło się bez drobnych awantur (m.in zamiast maxów jest porotherm, bo maxy jakieś takie krzywiaste przyjechały, ale nic to ) Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts