tomek_lodz 20.08.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 KamaD Ja ociepleni nam w ścianach więc po oknach może tynki z zewnątrz (aby ich nie wyjeli jak suggerujesz) ale mam pytanie najpierw tynki wewnątrz poten okna czyli wszystkie instalacje bo jak tak to ja wymiękam finansowo (dochodzą wszak jeszcze ścianki działowe). A może najpierw okna aby zimą spokojnie grzebać sobie w elektryce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaD 20.08.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Tomek_lodz Ja na parterze mam już ścianki działowe a elektryk już mi drepcze w miejscu nie mogąc się doczekać kiedy wejdzie na budowę . Co do okien to zależy jakie planujesz, jak plastiki to obojętnie kiedy tynki czy przed wstawieniem czy po. Co do drewnianych to czytając posty na forum dowiedziałam się, że wtedy lepiej je wstawiać po pracach mokrych, czyli tynkach i wylewkach aby nie ciągnęły wilgoci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 20.08.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Plastiki dzięki bo mi runeła "mapa drogowa" Ale nie pędź tak z ta budowa bo Murator rozpocznie akcję "stop wariatom budowlanym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.08.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Plastiki dzięki bo mi runeła "mapa drogowa" Ale nie pędź tak z ta budowa bo Murator rozpocznie akcję "stop wariatom budowlanym" hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 23.08.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 coś opadamy no to hop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.08.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Od dzis stalam sie szczesliwa posiadaczka pieknych okien!!!!!!!!! No to juz teraz mam na pewno blizej jak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 23.08.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Bliżej czego??? dna w skarpecie czy w .....pończosze? A poza tym GRATULACJE!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 24.08.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Od dzis stalam sie szczesliwa posiadaczka pieknych okien!!!!!!!!! No to juz teraz mam na pewno blizej jak dalej Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.08.2005 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Dziekuje baaaardo!!!!!!! Dzsi panowie elektrycy zrobili tablice, od jutra montujemy alarm, no i beda juz drzwi zewnetrzne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.08.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Bliżej czego??? dna w skarpecie czy w .....pończosze? A poza tym GRATULACJE!!!!!! Dno powoli osiagamy.... dlatego teraz jak na zbawienie, czekamy na pierwsza transze kredytu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 24.08.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 To tak jak my zaczynamy niepewnie spoglądać w stronę drzwi banku, a że w rodzinie nie namy Kwinty czy choćby Duńczyka będziemy tam musieli wejść za dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 25.08.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 U nas właśnie zaczeli układac pape na dachu http://foto.onet.pl/upload/41/18/_522510_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/4/64/_522508_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/48/99/_522507_n.jpg Pozdrawiam KasiaR P.S. Moniś , my tez czekamy na drzwi zewnetrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaD 19.09.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Co tam słychać w naszej grupie??? Pewnie wszyscy tak zajęci budową i wyborami wykończenia, że nie ma czasu pisać U mnie od tygodnia na dachu dekarz wojuje a w środku elektryk kończy kłaść kabelki (swoją drogą to nie wiem jak on się w nich może połapać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 19.09.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 U mnie dekarz wchodzi w środę a kabelki chyba sam ułożę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.09.2005 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 u nas kabelki sie robia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 03.10.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 W sobatę miałem wiechę w niedziele musiałem 15 km przebiec aby dojść do siebie Od dziś mi podmurowują szczyty a w przyszłym tydodniu DACH ( i znów flaszka bach pęknie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 03.10.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 a ja wreszcie zamontowałam zlew... i wreszcie mam kostkę na dziedzińcu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 25.10.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Co slychać wśród klubowiczów coś cicho na forum proponuję inwentaryzacje jesienno - zimową Zacznę od siebie:Do końca tygodnia będę mial dach jak dam radę zrobię jeszcze schody wejściowe i otynkuje z zewnątrz, oraz zabezpiecze stan surowy otwarty na zimę.Kto następny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 26.10.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Następna do rozliczania-dach w trakcie foliowania i łacenia-dachówki pod domem wraz z reszą dachowego osprzętu-okna zamówione mają być 4.11-drzwi czekają na odbior jeśli się uda to może jeszcze przyłącza się zrobi, a zima moze jakaś wykończeniówkapozdrawiamAga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 28.10.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Inwentaryzacja jesienno-zimowa? Dawno nie było mnie w tym wątku, bardzo dawno. Intensywnie budowałam. Od wiosny wyrósł mi taki domek: http://foto.onet.pl/upload/18/73/_546067_n.jpg Ale w środku gołe pustaki. Mieliśmy ekipę od elewacji teraz pod ręką i zaczęliśmy od wykańczania z zewnątrz. Można i tak Może w styczniu wejdziemy z robotami do środka, teraz odpoczywam, bo ledwo żyję po przeprawach z kolejnymi ekipami. Pozdrawiam wszystkich serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts