kroyena 23.12.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 O jajmar nawet wyraża życzenie zabudowanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 23.12.2004 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 My również dziękujemy za prezent List był co prawda zaadresowany do Malinki ale na szczęście córka nie potrafi jeszcze czytać więc powiedziałam że to do niej. Ucieszyła się bardzo i nasza srebrna lodóweczka zrobiła się kolorowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 26.12.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2004 Ja też dziękuję w imieniu Alka. Co prawda nie był to pierwszy adresowany do niego list, ale i tak bardzo się cieszył. Pierwszy dostał równo rok temu od Mikołaja z Rovaniemi, czyli tego najbardziej prawdziwego (z tych nieprawdziwych ) Napisany był co prawda ręką wujka Tomka, ale co tam Pozdrowionka T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 27.12.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Dla trójki dzieci dostałem aż sześć magnesików. Zmieściły się z trudem obok kilkudziesięciu papug, rybek koralowych, sów i dinozaurów, kilkunastu literek z Danonków, kalendarza magnetycznego Eurocampu na cały rok, oraz mnóstwa rozmaitych odłamków znalezionych tu i tam magnesów i magnesików, solidarnie przez całą trójkę znoszonych do domu i instalowanych w kuchni na drzwiach zamrażalnika, które jak wiadomo właśnie do tego służą. Chyba muszę kupić większą lodówkę !!! Pozdrawiam Redakcję - Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 27.12.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Ja również dziękuję Redakcji za sympatyczny list i gadżety i oczywiście lodówka została obklejona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swbeata 28.12.2004 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Ja również w imieniu syna Arkadiusza dziękuję za biało-czerwone magnesiki i pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.12.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Dziękuję w imieniu Ani i Michała za prezent Pozdrowienia dla Świętego Inzyniera Mikołaja od całej rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 26.02.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 Zgłaszam zapotrzebowanie na komplet magnesików od Zajączka, jak Mikołaj nie doniósł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts