Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak odbierasz przedstawioną w opisie sytuację?  

98 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak odbierasz przedstawioną w opisie sytuację?

• Budzi we mnie sympati

Recommended Posts

Oj tak - święte słowa! :)

Ja tylko dodam, że przyroda sama to kiedyś być może załatwi za nas. Jeżeli postawy homoseksualne będą się nasilać, przyrost naturalny będzie się zachowywał wręcz przeciwnie i w końcu ludzi zostanie malutko, albo wcale, albo nadal będą "tradycyjnie" hetero, bo homo wyginą (choć nie w tym sensie co mamuty). W przyrodzie nie zauważa się zbyt wielu zachowań homoseksualnych, bo to reguluje się samo. Z ludźmi jest podobnie, mimo rozwoju nauki (i mam nadzieję, że tak zawsze będzie, bo natura jest znacznie mądrzejsza niż ludzkość).

A co do scenki - powiedziałbym przechodziąc "a fe! jaki nieładny widok!" i machnałbym dłonią w "wiadomym" stylu. Po czym obejmując z uśmiechem w kąciuku ust moją żonę poszedł dalej i pomyślał, że im współczuję - ja urodziłem się na szczęście normalny.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 167
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zaznaczyłam ostatnią odpowiedź. Dla mnie to patologia taka sama jak wrzód na d___e. I toleruję to w takim samym stopniu. Wiem, że ludzie czasem to mają i dopóki nie mieści się na moim zadku jest mi raczej obojętne. Oglądanie jest w równym stopniu obrzydliwe. Nikt nie obnosi się ze swoimi wrzodami, z patologicznymi preferencjami też nie powinien. Nie życzę sobie, aby moje niedojrzałe emocjonalnie dzieci oglądały patologie w atmosferze ogólnego przyzwolenia(społecznej akceptacji jako związków normalnych), bo to negatywnie będzie wpływać na jego rozwój i wyobrażenie związków rodzinnych. Czym skorupka za młodu nasiąknie tym na starość trąci. Chcę, aby moje dzieci żyły, płodziły i wychowywały swoje dzieci w zgodzie z naturą. Homoseksualizm jest błędem(patologią) natury tak samo jak choroba Downa. Tyle, że choroba Downa nie daje złych wzorców. Czy równie obojętni i tolerancyjni będziecie, gdy Wasze dzieci i wnuki będą stać obok takiej pieszczącej się pary a wszyscy dookoła będą im mówić, że to jest zupełnie normalne, że tak można robić, że to jest dobre i właściwe? My jesteśmy dorośli, mamy już ugruntowany światopogląd i własną wolę. Dziecko dopiero je kształtuje. Dlatego :homoseksualiści do domu lub w ciemny kąt a nie na widok publiczny.
  • 3 months później...

Hitlerjugend byłoby z niektórych dumne. Adolf wszak też domagał się eksterminacji homo jako "brudów" w zdrowym ciele aryjskiego społeczeństwa. Może by tak jeszcze mundurki i jakieś stosowne powitanie czy knajpki nur für "normalnych"? Ową odstającą czymkolwiek resztę do gazu lub kamieniołomów, natürlich.

Powiedziano tu o miziających się facetach, że to obrzydliwe, obleśne i powinni za to wieszać, uprzednio osmoliwszy pięty opalarką do drewna. A mnie brzydzi, gdy widzę jakichś rywinów czy tam innych millerów w telewizji, produkujących coraz to nowe kłamstwa. Mierzi mnie, gdy widzę, jak pijany tatuś tłucze na ulicy małą dziewczynkę. O metrowy rzyg przyprawia wataha pijanych dzikusów, przebranych dla niepoznaki w barwy jakiegoś Widzewa czy innej Legii. Bo owi rywinowie, pijani ojcowie i neandertalczycy w szalikach są o wiele bardziej szkodliwi dla zwyczajnych ludzi (homo, bi, hetero czy inne meteo), niż dwóch facetów, którym wiosna i hormony (jakkolwiek by działały) uderzyły do głów akurat w parku.

Argumentem, że może to zobaczyć jakieś dziecko, każcie się wypchać, wielmożni. Jakieś dziecko usłyszy więcej i szczegółowiej na podwórku od rówieśników, a zobaczy jeszcze gorsze rzeczy niż dwaj panowie obsypujący się czułościami, chociażby w Internecie czy telewizji, i bynajmniej nie musi czekać do 22.

Porównanie pasuje jak przysłowiowy wół do karety. Adolf odmieńców wysyłął do gazu a nie do domu i tylko za to, że jego przodek urodził się w innym miejscu. Ktoś wyrażnie ma problemy z odróżnieniem natury od wynaturzenia. Xanx jak Cię coś mierzi, to protestuj nie przyzwalaj i nie pochwalaj. Nikt nie każe godzić Ci się z tym co Cię mierzi i ucz dzieci tego co prawidlowe i normalne a co złe i niewłaściwe gań. Twoje argumenty, że dziecko może coś zobaczyć na podwórku są rodem z przedszkola od małego Kazia, który swoje przewinienie tłumaczy tym:" a bo Franio też tak zrobił". Czyli według Twojej mentalności, jak ktoś coś gdzieś ukradł, to innym też tak wolno.
Porównanie pasuje jak przysłowiowy wół do karety. Adolf odmieńców wysyłął do gazu a nie do domu i tylko za to, że jego przodek urodził się w innym miejscu. Ktoś wyrażnie ma problemy z odróżnieniem natury od wynaturzenia. Xanx jak Cię coś mierzi, to protestuj nie przyzwalaj i nie pochwalaj. Nikt nie każe godzić Ci się z tym co Cię mierzi i ucz dzieci tego co prawidlowe i normalne a co złe i niewłaściwe gań. Twoje argumenty, że dziecko może coś zobaczyć na podwórku są rodem z przedszkola od małego Kazia, który swoje przewinienie tłumaczy tym:" a bo Franio też tak zrobił". Czyli według Twojej mentalności, jak ktoś coś gdzieś ukradł, to innym też tak wolno.

Nie kminię. Nie każą nikomu podnosić mydła pod prysznicem? Nie ocierają się w autobusach, lubieżnie posapując i dysząc do ucha "och ty byku"? Nie zbierają się w bandy "anal-destroyerów", by napadać na niewinnych jako lelije młodzianów? No to co kogo obchodzi, że kilku panów preferuje fallusy miast wagin?

A propos wagin - homoseksualizm dotyczy też kobiet. Dlaczegóż to ach dlaczegóż, zapytał mały Kazio, nie wspomniano jak dotąd o tym?

Niech sobie chodzą za ręce, miziają się w kinie i prenumerują "Nasz Odbyt" czy inne takie.

Zastanawia mnie małpia nienawiść do gejów. I gdyby faktycznie na każdym skrzyżowaniu można było natknąć się na obściskującą się parę rosłych wąsaczy, to rozumiem, że kogoś to brzydzi. Ale w takiej wsi jak Paryżewo widziałem uliczkę z lokalami "raczej fur Herren" i nawet tam (na uliczce, w lokalach nie byłem) rzadkością byli panowie trzymający się za rączki, co dopiero mówić o bardziej orgietkowych zachowaniach. Ale jeśli ktoś przyszedł tam z panną, bynajmniej nie był obrzucany puszkami czy butelkami po winie i gdyby kumpela nie powiedziała mi, gdzie jesteśmy, nie domyśliłbym się nigdy.

Załóżmy, że przejeżdżając przez Bieszczady zauważysz górala, obracającego owieczkę za stodółką. Czy miniesz go, albowiem i stodółka, i owieczka nie twoje, a góral to nikt z rodziny, czy raczej przystaniesz, wiedziony już to niezdrową ciekawością, już to chęcią ukarania obrzydliwca i będziesz się wyzwierzał z bezpiecznej odległości, jaki to on paskudny, obleśny i do karceru z nim, a owcę na kiełbasę?

Dlaczego od razu widok obrzydliwy... :o

Mnie jako faceta widok 2 kobiet w objęciach mnie nie napawa obrzydliwością. A 2 facetów niech se siedzi, byleby za bardzo nie afiszowali się, a w szczególności by mnie nie zaczepiali. Skoro tak wolą... Ja wolę z kobietą.

Nie ma to jak tolerancyja w katolandzie...mi osobiscie nie przeszkadzaja geje i lesbijki- ich życie.

A co do herr Adolfa to porównanie bardzo trafne. Jeszcze trochę a giertychjugend (MW) ,będzie pałowało ludzi na ulicy za ich przekonania czy inne "zboczenia".