Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak odbierasz taką sytuację obyczajową

Wowka

Jak odbierasz przedstawioną w opisie sytuację?  

98 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak odbierasz przedstawioną w opisie sytuację?

• Budzi we mnie sympati

Recommended Posts

Będzie zdziwko?

1 - Jedyneczka.

Za co za odwagę. Kochają się, nikogo nie krzywdzą, i nie gwałcom na tej ławce.

Paty, a teraz wyobraź sobie, że obok tej ławki dajmy na to z chłopaczkami, przechodzić będzie powiedzmy grupka żarliwie praktykujacych chrześcijan rodzaju męskiego. Wyobraź sobie co się stanie jeżeli kochająca się para chcąc zejść wszystkim z oczy usiendzie w odległym kącie parku wieczorową porą.

Czy aby nie jest wysoce prawdopodobnym, że skończy się w ekstremalnym przypadku na gwałcie zbiorowym z zamykającym wykrzyknikiem, że jak pójdą na policję to....

• Odpowiedzi 167
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wowka - sformułowanie mogło zostać mylnie zinterpretowane :D - że ankieta mówi o autorach. Rozumiem, że wziąłeś to do siebie :D . a niepotrzebnie - moją intencją nie było atakowanie personalnie Ciebie (wszak ankieta mogła być przepisana np. z jakies publikacji) . Zaintrygowała mnie ewidentna manipulacja, ukryta w treści ankiety. To wręcz podręcznikowy przykład.

Egzorcyzmy i mantra w intencji, Kroyena.. a nie obsceny..

Bój się Przedwiecznego, święta za pasem a Ty jątrzysz :o

Choć tak po prawdzie to gorzej będzie z grupką żarliwie praktykujących skinów :lol:

[...] homoseksualizm jest z natury grupowy i w ogóle nie kojarzy ludzi w trwałe pary, co wynika ze wszystkich badań i statystyk, więc choćby dlatego nie stanowi alternatywy dla małżeństwa.

Więc o co właściwie cała awantura, nie ? Widać w całym zamieszaniu 'im' chodzi jedynie o kasiorkę. Tylko skąd 'my' to wiemy tak na pewno, to tego nie wiem... Ale mniejsza z tym. IMHO [bardzo H - tzn. humble :lol:] sytuacja, w której nie mogą zalegalizować związku i muszą się kryć, nie wpływa dobrze na taki związek. Może tutaj też należy szukać przyczyn tendencji do częstych zmian partnerów.

Wowka, dołóż trzeciego do kompletu :wink:

Jajca jajcami, ale w przedstawionej sytuacji jest mowa o tym, że 'jedno drugiemu "kradnie" krótkiego całusa'. Nie widzę w tym nic strasznego. Bardziej mnie wkurza gościu smarkający bez użycia chusteczki. Ba, czasem nawet bez użycia rąk [artycha].

Jakie jątrzysz, jakie?

Zamiast dać ludzim spokój - dorosłe są to na cholerę chcecie nawracać?

Przycytowąć Kingsize'a:

"-Nie kop Pana bo się spocisz".

Ni zauważyliście, że taki problemy to mają (poza zbiorowiskami homogeniczyni, armia i inne mundury) nacje o nieco bardziej rozwiniętej w dziedzinie nauk miękkich kultury.

Bo wiecie kto jest temu wszystkiemu winien:

"Wylęgarnie magistrów", tak tak jakbyśmy spokojnie żyli w ciemnogrodzie to by nam teraz po ulicach nie chodzili.

A że tzw. upadek wartości jest, to nie I i nie ostatni w dziejach Kraju Polan i jak się tak (albo inaczej) zachwycać nie będziemy to moda się zmieni.

JAk byłem o wiele młodszy to się zachwycałem M. Jacksonem (nie boję się podać nazwiska) i co i okazało się że jest on przyjacielem dzieci inaczej. :evil:

G. Michael próbuje załapać sie po toaletach :o , :x no ma chłopak kłopot nie potrafi sobie znaleźć dobrowolnego partnera :x .

I teraz będzie o Gwiazdce:

A tak się ładnie przytulał do kobitki na teledysku.

Jak nie zmienimy swego nastawienia to dzieciaki nasze rodzinne szybko przeskanujom nam wyraz facjaty mówiący:

"Znowu ten homo"

przy teledysku, filmie, ba nawet Teletubisiach.

I się zaczną interesować zamiast zlać i przejśc do porządku dziennego, że są tacy ludzie i zwykle nikomu nie przeszkadzają.

A co do jątrzenia to:

po pierwsze primi) podobno twórca ładnych fresków ćwiczył anatomię ludzkiego ciała z chłopcami,

po drugie primo) jakby ta sama grupa chrześcijan zaspokoiła grupowo dwie ściskające się dziewczyny, to pewnie ich wina byłaby mniejsza bo : stosunek już nie homo; starali się nawrócić na drogę słusznego seksu i nie mogliby zakrzyczeć, że policja nie uwierzy.

Odnoszę nieodparcie wrażenie, że co niektórzy zaczynaja atakować chrześcijanizm. Oczywiście istnieje takie założenie, że najlepszą obroną jest atak, ale czy to dobra droga :roll:

Może to przypadek, ale ilokroć ktoś zdecydowanie odpowie "nie" / w wątku o homo i w tej ankiecie/, to od razu jest wyciągany np. ojciec rydzyk :wink:

Jak by tak wszyscy zmienili oriętację sex. to by musiało nastąpić dzieworóctwo, bo by ludzkość wygineła. :p A może mamuty miały ten problem? i dlatego wyginęły :p No tak zostaje nam jeszcze próbówka :p

Chyba wpadnę na wątek http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=38289&highlight= bo mi zaczyna się ulewać

1.Ciekawe komu (czemu) ma służyć taka ankieta i pytanie z wątku http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=38168&highlight= ?

2. Czy już potworzyły się jakieś pary homoniewiadomojakie na tym forum?

3. Czy ktoś wpuścił "konia trojańskiego" co chce nam zerżnąć d..y?

4. Czy i jaki ma to związek z tym forum?

Polecam aby" kochający inaczej "stworzyli własne forum i "budowali " swoje domki "innej miłości" wtedy nie będziemy sobie wchodzili w paradę, nic do was nie mam, do póki nie stajecie na mojej drodze.

"Rupta co chceta tylko z daleka" :p

Bylismy w lokalu, herbatkę sonczyliśmy.

To się musiał biedak łodsunąć, bo za blisko siedział. Całe szczęście zdążył się odsunąć od Przyjaciela gejów i lesbijek zanim Patos puścił punktowanie. (można sprawdzić :lol: )

Chciałem jeszcze zwrócić uwagę, że pkt. 3. o zoofilię trąca, co nie jest tematem wątku. Nie ważne czy z Troi czy nie, koń jaki jest każdy widzi. 8)

Zaznaczyłam odpowiedź pierwszą. Ale sytuacja opisana przez Wowkę była ekstremalnie delikatna. Jak ktoś siedzi przytulony, trzma drugą obobę za rączkę, czasem da delikatne buzi - to to budzi moją sympatię. Ale jest to czysto teoretyczne, bo nigdy takiej sceny nie widziałam. Zresztą świadomie nie znam żadnej homoseksualnej osoby czy pary. Uważam się za osobę bardzo tolerancyjną.

Ale to, co pokazują ostatnio media (choś trzeba wziąc poprawkę na ich manipulacje) budzi moją coraz większą niechęć do środowisk "homo". Nachalnością i obscenicznością niczego sie nie zdziała. Są jacy są, to niech będą. Nie zakazuję im ujawniania swoich preferencji. Ale niech nikt nie próbuje stawiać świata na głowie, że to ja jestem nie w trendzie. Nie bywam w światku artystycznym, ale moi znajomi, którym nie mam podstaw nie wierzyć, z kregów medialno - reklamowych, potwierdzają, że wypada być homo lub bi i podobno pomaga to w karierze. A pojawienie się na imprezie z mężem i nie daj Boże dzieckiem to szczyt obciachu.

Więc nie chcę żyć w społeczeństwie, które będzie akceptować całujących się na ulicy homoseksualistów, a oburzać się na widok kobiety karmiącej piersią ( te forumowiczki, które karmiły wiedzą, że czasem niestety trzeba to zrobić na twz. widoku).

Podpisuję się w 100% pod tym. No, prawie w 100, bo zaznaczyłam "para jak para"