backdraft 18.12.2004 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2004 No właśnie. Ja przymierzam się do ok. 160m2 (parter+poddasze użytkowe) w okolicach W-wy. Mam na mysli stan surowy otwarty. Pozdrawiam. Dzięki za odpowiedzi z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
backdraft 20.12.2004 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 czy starczy 100.000zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi2 20.12.2004 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 jeśli masz na myśli same ściany i strop to pewnie takmi wycenili materiał na ściany na podobną powierzchnie na 36kpln z transportem brutto jeszcze na starym VAT. Nie skorzystałem. Kasę nabijają dodatki do ścian - papa, gwoździe, szalunki, beton. Same ściany nie są mają aż takiego znaczenia pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts