Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forumowicze a błędy ortograficzne

AxLe

Recommended Posts

• Odpowiedzi 61
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Podajcie sobie w końcu graby :)

Czepiać się innych Forumowiczów jak sam robi błędy :evil: , to coś z nim jest chyba nie tak ? Pisze o czymś czego nie napisałem :evil: i jak przejść obojętnie obok takiej zadziory :roll: ? Skrzywienie zawodowe to nie jest, więc co ? Chyba się nie spełnił w życiu i jest zły na cały świat. Kobita mu nie daje czy co :cry: ? Czy aby nie jest to już andropałza? :o :cry:

Patosie, miał prawo wyrazić swoje zdanie. Ty masz prawo z tym nie zgadzać się. Wystarczyło napisać, że Tobie błędy nie przeszkadzają.

Przeca Mu napisałech : " Mi bardziej zależy na treści !!!

PS Wolę spotkać byka (czytaj błąd ort.) niż chama na tym forum

A może spodziewasz się że na forum budowlanym każdy będzie pisał wierszem " i co? Nie zrozumiał, czy nie dotareło do Niego?

Jak Mu się nudzi to niech się podszkoli gdzie powinno stawiać się przecinki, będzie miał zajęcie na jakiś czas :p Troszku by wsypał tych przecinków do swoich postów :p

Czy jeszcze komuś przeszkadzą błędy ortograficzne? :D :D :D

A tak na poważnie, to chyba cościk ktoś grzebie w serwerze Muratora. Strasznie wolno wszystko się wczytuje. Czyżby sterowanie ilością postów? Chodzi o te 500.000.

Czy aby nic złego o AxLe nie pisałeś, ? to może być jakaś zemsta, wyczytałem, że zainteresowania jego to informatyka :p "Haker" jaki czy co? albo dorzucił jakiś programik co błędy sprawdza przed zamieszczeniem na forum i oceny wystawia :p

Podajcie sobie w końcu graby :)

Czekam na pierwszy życzliwy gest z jego strony. :p Jestem za, ale to On musi zrobić ten pierwszy wielki krok w dziejach Forumowiczy :p A mogłoby być tak przyjemnie, :p budowa by nie cierpiała na tym, bo więcej czasu by było na przemyślenia z nią związane na forum :p Idą święta to może coś drgnie w tym temacie :p

Bardzo lubię czytać forum muratora ( jestem chyba już uzależniony ), razi mnie jednak duża ilość błędów ortograficznych. Czy to jest jakiś nowy slang czy analfabetyzm wtórny???

Sorry, polonistą nie jestem, ale to bardzo rzuca się w oczy i obniża poziom tego forum.

Pozdrawiam wszystkich dysortografików! :lol: [/b]

akurat na tym forum nie mam tyle bedow ort, nie przesadzaj a jak ci malo to zapraszam na inne fora w necie tam mozesz rozkoszowac sie pisownia ludzi po 18roku zycia :lol: Tam to dopiero sa rodzynki :lol: