AxLe 20.12.2004 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 skończyły się argumenty a zaczęły się epitety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 20.12.2004 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 skończyły się argumenty a zaczęły się epitety Okulista na gwałt potrzebny !!!! chyba oślepłem bo tych epitetów jakoś nie widzę. A może to tylko zwidy AxLe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariete 20.12.2004 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Okulista na gwałt? No wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 20.12.2004 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 "Nic nie widzę, jasność widzę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariete 20.12.2004 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 To już po? Tzn. gwałcie? To widzisz czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 20.12.2004 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 To już po? Tzn. gwałcie? To widzisz czy nie? A ty widzisz te epitety, o których pisze AxLe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 20.12.2004 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Epitet- pot. żartobliwy przydomek, wyzwisko To tak dla formalności> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
projektant 20.12.2004 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Podajcie sobie w końcu graby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 21.12.2004 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Podajcie sobie w końcu graby Czepiać się innych Forumowiczów jak sam robi błędy , to coś z nim jest chyba nie tak ? Pisze o czymś czego nie napisałem i jak przejść obojętnie obok takiej zadziory ? Skrzywienie zawodowe to nie jest, więc co ? Chyba się nie spełnił w życiu i jest zły na cały świat. Kobita mu nie daje czy co ? Czy aby nie jest to już andropałza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 21.12.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Patosie, miał prawo wyrazić swoje zdanie. Ty masz prawo z tym nie zgadzać się. Wystarczyło napisać, że Tobie błędy nie przeszkadzają. Przeca Mu napisałech : " Mi bardziej zależy na treści !!! PS Wolę spotkać byka (czytaj błąd ort.) niż chama na tym forum A może spodziewasz się że na forum budowlanym każdy będzie pisał wierszem " i co? Nie zrozumiał, czy nie dotareło do Niego? Jak Mu się nudzi to niech się podszkoli gdzie powinno stawiać się przecinki, będzie miał zajęcie na jakiś czas Troszku by wsypał tych przecinków do swoich postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
projektant 21.12.2004 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Czy jeszcze komuś przeszkadzą błędy ortograficzne? A tak na poważnie, to chyba cościk ktoś grzebie w serwerze Muratora. Strasznie wolno wszystko się wczytuje. Czyżby sterowanie ilością postów? Chodzi o te 500.000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 21.12.2004 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Czy jeszcze komuś przeszkadzą błędy ortograficzne? A tak na poważnie, to chyba cościk ktoś grzebie w serwerze Muratora. Strasznie wolno wszystko się wczytuje. Czyżby sterowanie ilością postów? Chodzi o te 500.000. Czy aby nic złego o AxLe nie pisałeś, ? to może być jakaś zemsta, wyczytałem, że zainteresowania jego to informatyka "Haker" jaki czy co? albo dorzucił jakiś programik co błędy sprawdza przed zamieszczeniem na forum i oceny wystawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 21.12.2004 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Podajcie sobie w końcu graby Czekam na pierwszy życzliwy gest z jego strony. Jestem za, ale to On musi zrobić ten pierwszy wielki krok w dziejach Forumowiczy A mogłoby być tak przyjemnie, budowa by nie cierpiała na tym, bo więcej czasu by było na przemyślenia z nią związane na forum Idą święta to może coś drgnie w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
projektant 21.12.2004 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 W takim wątku taka wpadka "ortograficzna". Przeszkadzają miało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 21.12.2004 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Idą święta to może coś drgnie w tym temacie Nooo.... może by okna umyć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 22.12.2004 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Luska Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 23.12.2004 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 To ogromnie budujące, że sprawa ortografii wzbudziła emocje o skali tak wielkiej . Prawie jak kwestia związków homoseksualnych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 23.12.2004 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Bardzo lubię czytać forum muratora ( jestem chyba już uzależniony ), razi mnie jednak duża ilość błędów ortograficznych. Czy to jest jakiś nowy slang czy analfabetyzm wtórny??? Sorry, polonistą nie jestem, ale to bardzo rzuca się w oczy i obniża poziom tego forum. Pozdrawiam wszystkich dysortografików! [/b] akurat na tym forum nie mam tyle bedow ort, nie przesadzaj a jak ci malo to zapraszam na inne fora w necie tam mozesz rozkoszowac sie pisownia ludzi po 18roku zycia Tam to dopiero sa rodzynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
projektant 23.12.2004 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Tak, masz rację. Strach tam zaglądać nawet, bo kto z kim przestaje takim się staje. To straszne wprost co piszesz. Widzę, że musiałeś te okropne inne fora odwiedzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 23.12.2004 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 odwiedzam co sie da czasmi nie umie tego przeczytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts