Patos 19.12.2004 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 Piszesz że "kończysz ten wątek bo wywoujecie znowu agresję ", rozumiem że piszesz to razem z tatusiem, który Ci sprawdza błędy, chyba że masz rozdwojenie jaźni, albo jest tam was dwóch Ty i Twój brzuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 19.12.2004 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 Patos - Ty też piszesz z patosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 19.12.2004 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 AxLe Więc kończ Waść wstydu sobie oszczędź i weś się za to, do czego to forum zostało stworzone bo domu na cudzych bykach na forum nie zbudujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
projektant 19.12.2004 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 Patos napisał: Łyso Ci? Czy mógłbym prosić o rozwinięcie myśli? Widzę w tym przesłaniu tyle niedopowiedzianych treści, że bardzo bym prosił jak na wstępie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AxLe 19.12.2004 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 I tak doszliśmy do tego co napisał projektant:-odpowiedzi nie na temat-ciułanie postów aby zdobyć wyższy status na forum-atakowanie forumowiczów (szczególnie tych którzy mają mniej niż 364 wysłanych wiadomości)Żal mi Ciebie i tego co po sobie chcesz zostawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 19.12.2004 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 Chodzi mi o to, że też jest nieomylny i sadzi byki, powinien założyć okulary spawalnicze coby nie widzieć swoich błędów, bo po ich dostrzeżeniu jeszcze dostanie olśnienia, a jakiego to Mu okulista powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AxLe 19.12.2004 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 Mam nadzieję, że to wszystko na co Cię stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 19.12.2004 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 I tak doszliśmy do tego co napisał projektant: -odpowiedzi nie na temat -ciułanie postów aby zdobyć wyższy status na forum -atakowanie forumowiczów (szczególnie tych którzy mają mniej niż 364 wysłanych wiadomości) Żal mi Ciebie i tego co po sobie chcesz zostawić. projektant: prosił o rozwinięcie tematu, a nie chodzi mu o "odpowiedzi nie na temat". A atakujesz ty Forumowiczów ,Ja najwyżej Ciebie bo nie lubię ludzi co mają się za kogoś kim nie są i czepiają się pierdół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 19.12.2004 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 AxLe Czy tatko powiedzieli Ci jako pisze się kończe czy konczę? A może karki w słowniku nie masz z tym wyrazem, mole zeżerły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
projektant 19.12.2004 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 Sorki za ten tekst poprzedni.Zostawiłem odpalonego kompa i ktoś (nie powiem kto) wsadził go za mnie. Dlatego usunąłem.Jeszcze raz sorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 19.12.2004 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 Ja swoich błędów nie poprawiłem i postów nie zmieniłem a Ty widzę że tak Kończę ten wątek bo wywołujemy znowu agresję. Ostatnio zmieniony przez AxLe dnia 19 Gru 2004 18:58, w całości zmieniany 1 raz Czyżbyś bał się olśnienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 19.12.2004 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 Tylko że jeden pracuje na jednym etacie , siedzi w ciepełku i dłubie w nosie, albo siedzi na forum muratora, a drugi ma dwa etaty fizyczno -umysłowe w terenie i na dodatek prowadzi budowę czynnie, a nie paluszkiem. Nie jestem za analfabetyzmem, ale trzeba mieć trochę wyrozumiałości dla ludzi pracy, nierzatko bardzo ciężkiej. A ty jeszcze sugerujesz zaglądanie do słownika.Ty masz dewizę "napisz coś ,a powiem Ci kim jesteś", a Ja "Pokaż co zbudowałeś i co pozostawisz po sobie, a powiem Ci jakim jesteś człowiekiem" I nikt nie musi się "tłumaczyć jak uczniak " i poziom" forum Muratora" nie zależy od tego jak ktoś pisze tylko co pisze, może przeż*uć się na inne forum tam lepiej będzie Ci się czytać, bo chyba Ci wcale nie zależy co czytasz, tylko jak Ci się czyta? *Masz na myśli żucie gumy, czy przerzucanie łopatą? Pod względem pomocy przy budowie wyżej oceniam jak czasopismo "Murator" bo chyba o taką ocenę Ci chodzi? Kożystam oczywiście z obu. Kończę ten wątek bo wywołujemy znowu agresję. Kończę ten wątek bo wywołujemy znowu agresję. Ostatnio zmieniony przez AxLe dnia 19 Gru 2004 18:58, w całości zmieniany 1 raz Ja swoich błędów nie poprawiłem i postów nie zmieniłem, a Ty widzę że boisz się olśnienia A może od sąsiada pożyczyłeś słownik i sprawdziłeś jak pisze się "kończę"? KTO MIECZEM WOJUJE OD MIECZA GINIE!!! Niech to będzie przestroga dla Ciebie na przyszłość, jeżeli nie jesteś ASEM w jakiejś dziedzinie nie pouczaj innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 19.12.2004 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 A ja puszczam dużo literówek. I to jest dokładnie to - puszczam literówki, a nie robie błędy ortograficzne. Jest to krępujące, ale nie mam optymalnych warunków do pisania - zresztą widzicie, o której piszę. Ideałem byłaby piekna stylistycznie i w stu procentach poprawna ortograficznie polszczyzna - ale niestety jest jak jest. Ja np. pisze b. szybko, ale raczej patrząc w klawiaturę a nie na monitor. Potem to pobieznie sprawdzam i puszczam. Czasem nieopatrznie wcisnę insert no i robi się bałagan. Czasem widzę u niektórych forumowiczów ewidentne błędy stylistyczne część używa gwary, część slangu. To jednak jest Forum, a nie protokoły urzędowe, więc miejcie trochę wyrozumiałości. Znacznie lepiej walczyć z chamstwem. Dzienkójem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariete 19.12.2004 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 AbromkaPiszesz żeby odpuścić ortografię, a walczyć z chamstwem. Prawda.Tylko w którym miejscu zaczyna się chamstwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 20.12.2004 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Sorry, polonistą nie jestem, ale to bardzo rzuca się w oczy i obniża poziom tego forum. [/b] Nie musisz przepraszać przecież nie jesteś polonistą, ale chyba ten twój błąd ortograficzny za mocno Ci się rzucił w oczy (a mówiłem żebyś założył okulary spawalnicze) skoro nie dajesz znaku życia to chyba doznałeś olśnienia zastanawiam się tylko jak bardzo tym swoim błędem obniżyłeś poziom tego forum [czy nie będą to teraz za niskie progi jak na Twe nogi (klawisze)], czy będziesz jeszcze miał odwagę napisać coś pod tym nickiem ? PS WESOŁYCH ŚWIĄT Życzy Patos z Patosową i Patosiątkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 20.12.2004 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 To jednak jest Forum, a nie protokoły urzędowe, więc miejcie trochę wyrozumiałości. Znacznie lepiej walczyć z chamstwem. Dzienkójem. Święte słowa A Ciebie AxLe witamy w klubie dysortografików "Pozdrawiam wszystkich dysortografików! :lol:" Mam propozycję abyś został prezesem tego klubu ,bo masz strsznie duże mniemanie o Sobie,(szkoda marnować taki potęcjał) może uciułasz upragnione 364 wiadomości ("-atakowanie forumowiczów (szczególnie tych którzy mają mniej niż 364 wysłanych wiadomości") "-ciułanie postów aby zdobyć wyższy status na forum " a do tego jeszcze "-odpowiedzi nie na temat" przerastasz sam Siebie czego to miało dotyczyć, czyżbyś miał jakieś urojenia? A ten twój błąd "kończe " to "slang czy analfabetyzm wtórny"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_kraków 20.12.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Bardzo lubię czytać forum muratora przykra sprawa - autor wątku martwił się,że ortografia jest największą bolączką tego, elitarnego w końcu, forum. ale mu zaleczyliście katar syfilisem... pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 20.12.2004 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Abromka Piszesz żeby odpuścić ortografię, a walczyć z chamstwem. Prawda. Tylko w którym miejscu zaczyna się chamstwo? ariete Pytasz gdzie zaczyna się chamstwo? zajżyj na posty AxLe jest to tzw. Pytacz, który tylko zadaje pytania, a jak mu się zdarzy odpowiedzieć to ziemniaki mu z butów wypadają, gdy skacze z bólu jak się młotkiem tapicerskim w główkę walnie, lub gdy zszywaczem tapicerskim strzeli sobie w graty, które nosi w worku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariete 20.12.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Patosie, dlatego założyłem Pancerno-betonowy wątek. On wytrzyma wszystko. 3/4 tekstów tego wątka powinno tam wylądować i byłoby po krzyku. Spróbuj się przełamać i daj temu spokój. AxLe miał prawo wyrazić swoje zdanie. Ty masz prawo z tym nie zgadzać się. Wystarczyło napisać, że Tobie błędy nie przeszkadzają. Zawsze jednak każdego świerzbi, aby jeszcze parę słów komentarza dodać. Mnie też, ale postanowiłem poskromić swój język. I mamy to co mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 20.12.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Myślę, że dopiero to co mógłbym napisać nadawało by się do twojego wątku, jak do tej pory udawało Mi się powsztrzymać, ale jak nie wytrzymam to zawitam tam i ulżę Sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts