Michał T 20.03.2022 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2022 Cześć Będę miał do utwardzenia ok. 200-300m drogi. Przejrzałem już wszelkie poradniki i forum, więc wiem jak to powinno wyglądać po kolei ale nie znalazłem zbyt wiele opinii na temat geokraty. Nie ukrywam, że standardowa opcja z korytowaniem, gruzem, tłuczniem i klińcem martwi mnie pod względem finansowym, więc szukam tańszych rozwiązań. Drogą będą jeździły tylko samochody osobowe, a od czasu do czasu szambiarka 6m3. Wszystko bardzo sporadycznie, bo to droga do domku letniskowego. Czy da się to zrobić sensownie z pomocą geokraty? Może ktoś ma doświadczenie w tej kwestii. Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz11 20.03.2022 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2022 Nie wiem jakie teraz są ceny geokraty, geowlokniny, kruszywa itp. Jak sie orientowałem 2 lata temu, to zdecydowanie taniej było tradycyjnie korytować i zasypać kruszywem. Bez geosyntetykow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 20.03.2022 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2022 Geokrata geokratą ale liczy się to co jest pod spodem. Jak będzie słabo to i tak siądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts