izagrab 18.12.2004 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2004 Witajcie, widze, ze rozne podwarszawskie miejscowosci doczekaly sie swoich grup, jednak wszyscy zapomnieli o gm Wiazowna. Dlaczego? To taki ladny teren i bardzo blisko Warszawy.Kupilam tam niedawo dzialeczke i jestem ciekawa czy bede miala tam jakis milych sasiadow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 01.04.2005 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Witam, przepraszam,iż dołączam sie do wątku i to w dodatku mój post nie będzie związany z tematem(przynajmniej nie całkowicie),ale.... Jestem handlowcem z firmy Dachlux(hurtowanie sprzedające pokrycia dachowe) działającym w terenie(rejon Wawra,Otwocka,Józefowa,Wału Miedzeszyńskiego,Rembertowa,Wołomina).Jesli ktos z Państwa jest zainteresowany kupnem dachu,zawsze mogę podjechac na budowę,porozmawiać,sporządzic niezobowiązującą ofertę na którymś z naszych punktów handlowych.Firma Dachlux jest w tej chwili największym dystrybutorem pokryć dachowych w Warszawie,więc ceny mamy bardzo konkurencyjne!!!!!!!!! Pozdrawiam Michał Dąbrowicz doradca techniczny firmy Dachlux 0 608 475 793 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts