markru609 22.03.2022 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2022 Witam, mam garaż na którego suficie jest taras z ułożonymi płytkami. Cały taras ma jakieś 30m2. Za kilka miesięcy planuje ten taras przerabiać, natomiast na ten moment mam pewien problem z tym że taras mi przecieka i na samochodzie który stoi w garażu mam białe plamy. Zastanawiam się czy da się coś tymczasowo zrobić w miarę niedużym kosztem, żeby zapobiec przeciekaniu sufitu w garażu. Myślałem żeby póki co na samochód zakładać pokrowiec, ale nie wiem czy wtedy w przypadku mokrego samochodu nie byłoby problemów z korozja. Macie jakieś pomysły żeby to uszczelnić przynajmniej tymczasowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 24.03.2022 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2022 Jeżeli płytki trzymają się dobrze podłoża > producent Alchimika >żywica Hyperdesmo T > droga ponad 100 zł /L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts