kolektor77 23.03.2022 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2022 Mam szklarnię, w której grad wybił latem większość szyb, chcę teraz zamontować poliwęglan.Niestety, ze względu na konstrukcję szklarni nie mogę użyć listew aluminiowych łączących tafle na dachu między sobą i muszę użyć jakiegoś środka klejącego tafle do istniejących profili stalowych, które kiedyś utrzymywały szyby.Wiem, że ze względu na rozszerzalność termiczną poliwęglanu oraz możliwość reakcji niektórych środków z poliwęglanem, nie wszystkiego można użyć. Proszę o poradę co mogę zastosować, czytam i szukam w necie - może Tytan Aqua Protect (podobno elastyczny 300%) czy może Silicon Szklarski Penosil (ktoś mi polecał), czy może coś jeszcze innego. Będę wdzięczy na poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolektor77 25.03.2022 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2022 No cóż, pozostaje podziękować za podpowiedzi, biorę się do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts