Amejs89 23.03.2022 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2022 Witam, chciałbym wiedzieć jak ugryźć temat.Potrzebuje postawić komin systemowy na zewnątrz,Czy muszę wkopać się tym kominem w ziemię na głębokość fundamentu, jeżeli tak to czy wyczystka może być nad gruntem na zewnątrz? Czy jest sposób by była w środku, i jak to zrobić. Bo jeżeli wyczystka ma być na spodzie komina to na zewnątrz bym musiał kopać wielką dziuuure...Mógł by mi ktoś to rozrysować?? Chciałem to zrobić sam bo taniej, a podobno stawianie tych systemowych jest proste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 24.03.2022 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2022 Witam, chciałbym wiedzieć jak ugryźć temat. Potrzebuje postawić komin systemowy na zewnątrz, Czy muszę wkopać się tym kominem w ziemię na głębokość fundamentu, jeżeli tak to czy wyczystka może być nad gruntem na zewnątrz? Czy jest sposób by była w środku, i jak to zrobić. Bo jeżeli wyczystka ma być na spodzie komina to na zewnątrz bym musiał kopać wielką dziuuure... Mógł by mi ktoś to rozrysować?? Chciałem to zrobić sam bo taniej, a podobno stawianie tych systemowych jest proste...Po co Ci wyczystka w środku? Po to żeby robić tam syf? Nie lepiej grzebać w sadzy poza domem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts