Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ceny a wojna

Norbwet

Recommended Posts

• Odpowiedzi 147
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Chcemy z dziewczyną wynająć mieszkanie w kamienicy, ale zastanawiam się co do rachunku za gaz, bo tam jest takie ogrzewanie i płyta gazowa / elektryczna, piekarnik . Właściciel podał nam kwotę 120pln jako ostatni rachunek. Zastanawia mnie czy to prawda, ja bym tak stawiał za rachunek około 300/400pln

Chcemy z dziewczyną wynająć mieszkanie w kamienicy, ale zastanawiam się co do rachunku za gaz, bo tam jest takie ogrzewanie i płyta gazowa / elektryczna, piekarnik . Właściciel podał nam kwotę 120pln jako ostatni rachunek. Zastanawia mnie czy to prawda, ja bym tak stawiał za rachunek około 300/400pln

faktury niz nie dadzą może to mieszkanie sąło puste przez dłuższy okres albo było wynajmowane np w lecie i taki rachunek moze być jak najbardziej. ja bym je wynajął w zimie na 2 miesiące i zobaczył co wyjdzie

Kraj który ma tyle swojego i nie ma nic do powiedzenia. :(

A co ma ten kraj powiedzieć ? ten kraj sam się nie rządzi bo ktoś za niego wszystko ustawia , czytałeś może co ten wredziel Klaus Szwab (szef światowego forum ekonomicznego) wygadywał w Dubaju nad obecną sytuacją ? włos się jeży a co w kieszeni się otwiera to łatwo się domyśleć .

A co ma ten kraj powiedzieć ? ten kraj sam się nie rządzi bo ktoś za niego wszystko ustawia , czytałeś może co ten wredziel Klaus Szwab (szef światowego forum ekonomicznego) wygadywał w Dubaju nad obecną sytuacją ? włos się jeży a co w kieszeni się otwiera to łatwo się domyśleć .
Ty jesteś czy tylko takie mniemanie masz o sobie, że jesteś z uwagi na to, że jeszcze czujesz, bo tak tylko to sobie wyobrażasz, że jak czujesz to jesteś, bo nie ogarniasz tego z czy masz do czynienia a przez to afirmujesz swoje chore wyobrażenia acz może raczej skojarzenia.

Widze, że Barcik znalazł sobie nowego winnego. Za covid odpowiadał, Gates prawda ? :lol:
Se ty możesz mnie mieć w tej tzw. „ignoruj” - se możesz w chorej jaźni wyobrażać, że jak nie widzisz co piszę, to se co chcesz pisać możesz ale tym sposobem prawdy nie zmienisz a prawda jest taka, że kopciucha posiadasz i kopcisz nim stety niestety, pouczając innych przy tym stety, że kopcić maja przestać niestety.

Tak – tak, wielkie nadzieje miałeś, że dzięki antysmogowej w Rybniku kopcić przestaniesz ale jak zwykle z tym bywa też ty się w tej mierze rozjechałeś, więc czekać będziem tak jak to o tym pisałeś, że z uwagi na ecodesing w końcu w Rybniku kopcić przestaniesz, bo kocenia ci zabronią – prawo – ot tyle i tylko tyle.

By nie było, że se ot tak tylko do ciebie piszę – no co zrobisz jak ci pod nosem spalarnię śmieci zrobią – acz sory – ty wszak jak pisałeś już o tym – se w Krakowie u boku szefowej wynajmiesz mieszkanko malusie z ogródka kawałkiem, by mieć dzięki temu więcej czasu na wypisywanie głupot w necie uwarunkowanych tem wynajęciem przecie.

A tak byś samotnym się nie czuł w tych odmętach rzeczywistości naszej - Polaków , to masz jeszcze @gawel, bo takich dwóch jak wy to nie ma ani jednego – przecież - choć jest jeszcze @d7d który też określić siebie nie morze - nie wyłączając z tego prusaka który w pierdlu siedzi za to że na Mazurach mu węglem kamiennym kopcą i to tylko dlatego, iż płaci im za wiele a z tego powodu stać ich na coś więcej niż tylko na chleb i słoną wodę.

Ps. O C19 też kit ciśniesz jak przystało w państwie "polin".

Żadnej wojny miało nie być ,pamiętasz te swoje naśmiewajki czy nie ??? więc skup się na czymś nie na kimś .

A kto twierdził, że "żadnej wojny nie bedzie"?

Znam za to jednego takiego, co twierdzi, że wojna miała być- latem ubiegļego roku i na Bliskim Wschodzie

Trochę, jak radio Erewań i rowery na Placu Czerwonym :lol:

Edytowane przez fotohobby

No co – tym i takim :

Dlaczego żeście radzić nie zaczęli, że se mają PC i PV zainstalować by stać ich było na wspólne życie.

A skoro o życiu wspólnym mowa – to jak – bo jak wiadomo z tego do poczęcia dziecięcia dojść może – a jak dojdzie do tego, to skąd przyjdzie im wziąć pieniądze na utrzymanie dziecięcia tego skoro ogrzewanie pochłonie dostępne im środki.

Jednak może tak, że chłopak z chłopakiem a dziewczyna z dziewczyną i gdy już stać ich będzie na PC i PV, to w tedy drogą adopcji wejść w posiadanie ciecięcia będą mogli, by pospolita rzecz trwać mogła.

Edytowane przez samsu