bartolomeooo 25.03.2022 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2022 (edytowane) "Fachowcy" wybudowali ścianę w spiżarni od samej ziemi... powinna być stawiana na poszerzonym biegu schodów. Z racji tego że ścianka ta mimo wszystko zajmowała dość sporo miejsca to postanowiłem ją usunąć. Na razie wyciąłem tylko największe fragmenty i (o dziwo) ścianka jeszcze się trzyma, nie wiem jak, nie wiem czego ale się trzyma Czy da się ją jakoś tak wzmocnić, żeby trzymała się na 100% ale jednocześnie nie zabierać miejsca w spiżarce? (bo ostatecznie dodam tam jakiś słupek, beleczkę, to wiadomo... - jeśli wcześniej sama nie jeb*** ). Czy gdybym przewiercił na całej długości co jakieś 10 cm te pustaki u dołu i w głąb schodków i wwiercił tam jakieś wkręty to coś pomoże czy nie bardzo? Mam jeszcze jedno pytanko - muszę domurować ściankę 12 cm przed kominem, ale tam jest 14 cm przestrzeni. Zostawić między tą ścianką a kominek taką przerwę? Czy kleić pustaki też do komina? Edytowane 25 Marca 2022 przez bartolomeooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts