agustusin 28.03.2022 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2022 (edytowane) Cześć, istnieje przepis budowlany określający, jak daleko fundament betonowy wystaje poza zewnętrzną powłokę muru. Kilka razy pracowałem przy kopaniu domu i uderzałem w fundamenty. Mieszkam w Wielkiej Brytanii, ale prawdopodobnie nie będę się zbytnio różnić za granicą i tak czy inaczej, dałoby mi to coś do zrobienia następnym razem przed rozpoczęciem kopania . Dzięki192.168.0.1 router login 192.168.l.l Edytowane 1 Kwietnia 2022 przez agustusin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 28.03.2022 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2022 Nie ma jako takiego, ale jeżeli dom jest na granicy to odsadzka nie powinna za nią wychodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts