avocado 19.12.2004 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 Jak w temacie do położenia jest dachówka ceramiczna na dwóch dachach, każdy z nich jest dwuspadowy. Kto mi poleci sprawdzoną ekipę? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 19.12.2004 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 Cześć !!! W hurtowni pokryć dachowych ,, MAŃK ,, na ul. Płochocińskiej / Żerań w kierunku na Nieporęt / są dekarze b. dobrzy !!!!!! wadą jest że nie są z tych najtańszychale decyzję Podejmujesz Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemek70 19.12.2004 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 polecam ekipę, która u mnie robiła dach (dachówka betonowa), dach nie był prosty, poprawili parę błędów ekipy od więźby (więźbę też robią). Jestem z nich zadowolony i co ciekawe są dość tani. Namiar Jan Jagiełło 602 390 172, powołaj się na kontakt od Przemka Jaszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avocado 19.12.2004 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 O, dziękuję za szybką i konkretną odpowiedź O firmie MAŃK juz słyszałam, nawet mój wykonawca z nimi współpracował. Przemku, skorzystam i powołam się na Ciebie. Jeszcze raz bardzo dziękuję, dobrej nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 20.12.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Witam,ja natomiast polece firmowego dekarza z firmy Dachlux,który dziala w okolicach Starej Milosnej,Rembertowa.Jest to Pan Janusz Kępa607144038.pozdrawiamMichał Dąbrowiczdoradca techniczny firmy Dachlux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 20.12.2004 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Ja też mogę szczerze polecić swoją ekipę, poleconą mi tu na forum. Mój dekarz pracuje na rzecz składu "dachowego" z Piaseczna - Europoldach 750 - 23-90. Rzetelnie wycenili mój dach, bez żadnych ukrytych kosztów, które zazwyczaj wychodzą w trakcie kładzenia dachu.Vat 7 % Dach zrobiony bardzo solidnie - dachówka ceramiczna. U mnie pracował pan Robert Koprowski. Namiary do niego na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 21.12.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 u mnie dach był robiony przez firmę Dach Plus Bis z Zielonki pełny profeska, co do Mańka z Płochocińskiej też tam byłem, ale trochę przestraszyłem się stwierdzenia "jeżeli chce Pan robić dach w tym terminie, to my Panu znajdziemy jakąś ekipe dekarzy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelo44 29.12.2004 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 Potwierdzam solidność ekipy Jana Jagiełły. U mnie robili więźbę i kładli dachówki "euronit ekstra" - wyszło ekstra.pzdrangelo44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
er-es 10.05.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Może podepnę się pod temat. Również szukam sprawdzonej, dobrej, solidnej ekipy. MAteriały już są na działce i czekają. Warszawa - Wawer. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perfdom 10.05.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Polecam http://www.elitdach.com.pl/ wystarczy spojrzeć w referencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts