gryziciel 29.03.2022 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2022 witam, buduję domek zasadniczo letniskowo-weekendowy. Mieszkam daleko, wiec jak zapomnę zamknąć wodę i mi jakaś rurka w hydraulice strzeli to nawet jeżeli bym miał jakąś czujkę zalania, to czas reakcji będę miał taki, ze i tak będzie basen w domu. Wiec wolałbym postawić na prewencje i móc zdalnie wodę odcinać - hasło elektrozawór wifi. Poza takim bajerem nie planuję żadnej "inteligencji" w domu, do której ten zawór mógłbym podłączyć. czy ktoś ma takie rozwiązanie i może napisać na co zwracać uwagę albo nawet jakiś produkt polecić? na portalu aukcyjnym wybór w temacie nie jest jakiś oszałamiający.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 30.03.2022 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 Nie lepiej zwykły elektrozawór i przekaźnik Wi-Fi, np jakieś Shelly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brafal500 30.03.2022 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 witam, buduję domek zasadniczo letniskowo-weekendowy. Mieszkam daleko, wiec jak zapomnę zamknąć wodę i mi jakaś rurka w hydraulice strzeli to nawet jeżeli bym miał jakąś czujkę zalania, to czas reakcji będę miał taki, ze i tak będzie basen w domu. Wiec wolałbym postawić na prewencje i móc zdalnie wodę odcinać - hasło elektrozawór wifi. Poza takim bajerem nie planuję żadnej "inteligencji" w domu, do której ten zawór mógłbym podłączyć. czy ktoś ma takie rozwiązanie i może napisać na co zwracać uwagę albo nawet jakiś produkt polecić? na portalu aukcyjnym wybór w temacie nie jest jakiś oszałamiający.. ja mam taki zaworek, koszt około 250zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Horstkot 30.03.2022 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts