Zig_Zag 30.03.2022 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 Beckers, Dekoral, czy Dulux oto jest pytanie - Makbet , znajomy budowlaniec twierdzi, że nie warto przepłacać, bo Dekoral jest teraz dobry, nie to co drzewiej Chcę pomalować mieszkanie ok. 60m.kw., byłem w Castoramie, pani zachwalała Dulux w czerwonych puszkach rzekomo najwyższa klasa ścieralności ( nie wiedziałem, że farby już są traktowane jak panele podłogowe ). Ostatnio 5 lat temu malowałem Beckersem, do Duluxa mam jakiś afront, ta galareta działa na mnie jak pelargonia, hehehe Tak serio co możecie polecić, może jakiś inny gatunek, z góry dziękuję, aha będę używał wałka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 18.05.2022 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2022 Zdecydowanie polecam farby Flugger 7S, bardzo dobrze się z nią pracuje i bardzo łatwo utrzymać ją w czystości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zig_Zag 18.05.2022 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2022 Trochę czasu minęło ..., padło na duluxa i powiem szczerze, że jest bardzo wydajna, no i już nie taka galaretowana jak przy 1-szy kontakcie z ta farbą, jakeś 10 lat wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts