p 17.11.2024 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Niedziela o 17:24 W dniu 20.07.2022 o 14:40, DUNIA.MD napisał: Jaki metraż, instalacja i ocieplenie. PS. A może kocioł zgazowujący na drewno z buforem ciepła?. A jaki jest koszt takiego kotła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
p 17.11.2024 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Niedziela o 17:31 W dniu 9.05.2022 o 15:53, lolson28 napisał: Skoro przez tyle lat było git to nie pozostaje nic innego jak kupić kocioł o takiej samej mocy. Nie ma tam nigdzie tabliczki żeby odczytać jakiej jest mocy ? Na tabliczce jest 20kW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokurator 17.11.2024 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Niedziela o 19:33 2 godziny temu, p napisał: A jaki jest koszt takiego kotła ? Najtańszy to MPM 10 kw chyba 7 tys a większe wiadomo jeszcze więcej, tą tabliczką zbytnio się nie sugeruj , obecne kotły są sprawniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DUNIA.MD 17.11.2024 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Niedziela o 20:59 3 godziny temu, p napisał: A jaki jest koszt takiego kotła ? Sam kocioł to nie wszystko - podaj więcej danych: powierzchnia do ogrzewania aktualny stan izolacji jaka instalacja C.O. (C.W.U.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
p 17.11.2024 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Niedziela o 22:01 59 minut temu, DUNIA.MD napisał: Sam kocioł to nie wszystko - podaj więcej danych: powierzchnia do ogrzewania aktualny stan izolacji jaka instalacja C.O. (C.W.U.) 250m2 suporex 24 + styropian 10 nie do końca rozumiem pytania o instalację ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
p 17.11.2024 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Niedziela o 22:03 2 godziny temu, prokurator napisał: Najtańszy to MPM 10 kw chyba 7 tys a większe wiadomo jeszcze więcej, tą tabliczką zbytnio się nie sugeruj , obecne kotły są sprawniejsze. Jak się nazywają Ci co robią obliczenia na zapotrzebowanie energetyczne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokurator 17.11.2024 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Niedziela o 22:14 8 minut temu, p napisał: Jak się nazywają Ci co robią obliczenia na zapotrzebowanie energetyczne ? Audytor energetyczny, ja robiłem po swojemu czyli ciepłowłaściwe.pl i wyszło mi idealnie ale musisz podać w miarę dokładnie wszystko. tu masz link pobaw się może coś ci to wyjaśni z tym że nie bierz dosłownie tego co w przypadku CWU bo to akurat wg mnie trochę pogarsza . https://cieplo.app/start Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts