Tiwad 01.04.2022 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2022 Mam problem z oknem. Otóż woda ścieka mi przy deszczu z zawiasu, czym ktoś wie czym to może być spowodowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 01.04.2022 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2022 Nieszczelnością.Pochyl się nad tym oknem, pooglądaj, poszukaj dziury. Z tak skąpego opisu ciężko coś wywnioskować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 02.04.2022 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2022 (edytowane) Mam problem z oknem. Otóż woda ścieka mi przy deszczu z zawiasu, czym ktoś wie czym to może być spowodowane? Proszę wykonac zdjęcie tego zawiasu i zaznaczyć miejsce wypływania wody. Jeżeli dolny zawias to obawiam się niewłaściwie wyfrezowanych otworów odwodnieniowych i woda wpływa do wewnętrznej komory, wypełniając ją- a następnie wypływa do wewnątrz spod dolnego wkręta mocującego zawias. Edytowane 2 Kwietnia 2022 przez stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts