Frodo123 01.04.2022 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2022 Witam Mam problem z ogarnięciem scian. Po częsci był położony tynk mozaikowy który juz zerwałem, wiekszość sciany jest wykończona barankiem pomalowanym na żółto a część normalnie zwykłą farba. No i mam problem jak te sciany doprowadzic do samego tynku. Szlifowanie baranka to katorga bez odpowiedniego sprzetu. mam szlifierke mimosrodowa i papier na rzepy 60 ale idzie to strasznie wolno na mokro też próbowałem i podobnie maże sie a bruzdy zostają. Widac zresztą na zdjęciu. Tynk trzyma sie perfekcyjnie. Macie może pomysły jak to ogarnąć ? Może wszystko zagruntowac i dac gładź polimerową ? bedzie okej ? Dziekuje za wszystkie rady i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 01.04.2022 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2022 Lekko przeszlifuj barana i chyba będzie łatwiej zaszpachlować tynkiem maszynowym MP 75 ze 2x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siggialka 02.04.2022 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2022 żądnego tynkowania. Daj na to jakąś masę szpachlową i będzie gitara. Najlepiej jakiegoś gotowca, żebyś się nie męczył z rozrabianiem towaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts