busso 02.04.2022 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2022 Cześć, pytanie laika. Zauważyłem dziś (nie mam jeszcze założonej podbitki dachowej) ze na elementach więźby zrobiły się sznity. Wyszedłem na strych i tam są one również widocznie. Czy to typowe sznity od skurczu drewna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmarcinnn 03.04.2022 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2022 To nie sznity tylko normalne pęknięcia drewna.Spokojnie możesz olać sprawę, a jak chcesz być nadgorliwy to pomaluj impregnatem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 10.04.2022 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 To efekt zamontowania mokrego drewno. Nie masz zakrytych okapów, zapewne i szczytów i folii na strychu a kiedy był wykonany dach? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts