ariete 19.12.2004 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 Proponuję, ażeby w tym wątku były dozwolone wszelakie chwyty, tj. złośliwości, grubiaństwo, przekleństwa, czyli chamstwo. Tutaj można byłoby podać temat wątku na który mamy zamiar odpowiedzieć tak, aby autorowi w pięty zaszło. Po co zaśmiecać wrednymi tekstami całe forum? Czyli "wolna amerykanka"Raz w tygodniu admin wyczyści wszystkie posty z tego wątka i z czystą kartoteką każdy chętny będzie mógł zaczynać od nowa. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 20.12.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Pancerno-betonowy wątek Ale zmyła.... Sądziłem, że ten wątek o takim tytule został założony dla miłośników "betonowcy" postów Leona z Katowic I tutaj takie rozczarowanie... Leon pisze kontrowersyjne co prawda posty lecz robi to w sposób kulturalny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariete 20.12.2004 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Dla przejrzystości poprawiłem tytuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariete 20.12.2004 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Właśnie dla takich wypowiedzi jak Majki ten wątek jest odpowiedni.Wypowiedzi z Działu Porad ŻyciowychNie zrozumiałaś widać Majko mojego przesłania. Prosiłem Cię o powstrzymanie się od wypowiedzi. Jednak nie posłuchałaś mojej prośby. Siedzisz tu na tym forum o parę lat dłużej niż ja, to powinnaś zauważyć, że Bohdan jest na forum dwa lata dłużej niż ja. Na pomysł łączenia mnie z bohdanem mogłaś tylko Ty wpaść w przypływie swojego geniuszu.Bohdan miał rację o zbiorowym stadnym ataku na mnie. Nie wytrzymałaś i wpadłaś jak śliwka w kompot. Wyrażę się jaśniej.Bohdan jest na forum od 2002 roku. Ja od 2004 roku. W 2002 roku nie miałem pojęcia o istnieniu forum.Znając Twoje wciskanie nosa w każdy prawie wątek jestem pewien, że przeczytasz to.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.12.2004 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 A czy można ty trzymać styl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariete 20.12.2004 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Tutaj nie jest to wskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.12.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 arietek czy ja dobrze pamiętam, że MAjka ma gwintowaną rurkę.Ty masz chyba za duże ciśneinie krwi, łoj będzie się lała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariete 20.12.2004 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 KroyenkoNie wiem co ma z rzeczy zdatnych do kucia. Ja natomiast mam raczej niedociśnienie, a więc może nie będzie takiego wielkiego lania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.12.2004 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Ssanie , a na jakiej jedziesz, Euro czy błekitnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariete 20.12.2004 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Ssanie , a na jakiej jedziesz, Euro czy błekitnej? Widzę, że chcesz mnie podstępem usadowić przed komisją śledczą ds Orlenu. Ja nic nie wiem. Nikogo nie znam. Firanki mam tylko w domu. Używam gazu 40% w szklanych butlach z akcyzą. Nie rób mi tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.12.2004 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Paragraf zawsze się jakis znajdzie. Może i z bohdanem nie masz nic wspólnego /coś za często stawaliscie w swojej obronie /, ale pewnie tak całkiem bez grzechu /innego nicka/ nie jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.12.2004 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Majka, a jak oni mogli we dwóch grzeszyć? No napisz jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariete 20.12.2004 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Paragraf zawsze się jakis znajdzie. Może i z bohdanem nie masz nic wspólnego /coś za często stawaliscie w swojej obronie /, ale pewnie tak całkiem bez grzechu /innego nicka/ nie jesteś. Majka Co jeszcze wykombinujesz? Najoryginalniejsza w tym wszystkim jest teza, że grzechem na forum jest stanięcie w obronie kogoś! Bardzo dobre. Czekam na więcej odkrywczych elementów tego forum. No i na dodatek w tym stawie rak się obraził. A Jola K. strawiła opłatek i szlag trafił dowód rzeczowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.12.2004 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 A już największym to być jak te nozyce co je pięścią w stół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariete 20.12.2004 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Kroyena To jest bardzo odkrywcze. Bo nie w nożyce zazwyczaj było, tylko w stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.12.2004 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Ale jak ma sięlać krew to je trzeba pięścią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariete 20.12.2004 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 O to przepraszam. Nie doceniłem Twojego geniuszu. Masz całkowitą rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.12.2004 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Jaki tam geniusz . Styl właściwy dla wszystkich Polan: "Wielka improwizacja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariete 20.12.2004 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Zaraz zaraz.KroyenoŁamiemy regulamin tego wątka.Ma tutaj być brak kultury i chamstwa.A co jest? Wersal się robi. Wersal.To jest straszne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 20.12.2004 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Tudzież i ja pozwólcie Waszmoście , że słów skromnych do kontuszu dorzucę. Jak mniemam spór się toczył, na stronie w inszych salonach jejmości . I był nie godzien czyniąc innym katusze , przeniesien na te komory , gdzie mogliby usta kalać złym słowem . Toć i te komory niegodne szkalowań nijakich , a humor pazia mego jeno tu dżwięczy tak dla nie poznaki . Muszę więc skromną swoją osóbką na wasze zapatrywania wejść by przegonić precz czarta , co chciałby owładnąć wam dusze ... Od dziś hymny pochwalne jeno nakazuje , innym skórę garbować będziem na oficjum , by przykładnie prawem godności języka królował . Z dyrektyry wyżej podpisanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts