Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pancerno-betonowy wątek-wyżyj się do woli

ariete

Recommended Posts

Proponuję, ażeby w tym wątku były dozwolone wszelakie chwyty, tj. złośliwości, grubiaństwo, przekleństwa, czyli chamstwo. Tutaj można byłoby podać temat wątku na który mamy zamiar odpowiedzieć tak, aby autorowi w pięty zaszło. Po co zaśmiecać wrednymi tekstami całe forum? Czyli "wolna amerykanka"

Raz w tygodniu admin wyczyści wszystkie posty z tego wątka i z czystą kartoteką każdy chętny będzie mógł zaczynać od nowa. Co Wy na to?

Pancerno-betonowy wątek

Ale zmyła.... :wink: :wink: :p

Sądziłem, że ten wątek o takim tytule został założony dla miłośników "betonowcy" postów Leona z Katowic :wink: :wink: :wink:

I tutaj takie rozczarowanie...

Leon pisze kontrowersyjne co prawda posty lecz robi to w sposób kulturalny.

Pozdrawiam

Właśnie dla takich wypowiedzi jak Majki ten wątek jest odpowiedni.

Wypowiedzi z Działu Porad Życiowych

Nie zrozumiałaś widać Majko mojego przesłania. Prosiłem Cię o powstrzymanie się od wypowiedzi.

Jednak nie posłuchałaś mojej prośby. Siedzisz tu na tym forum o parę lat dłużej niż ja, to powinnaś zauważyć, że Bohdan jest na forum dwa lata dłużej niż ja. Na pomysł łączenia mnie z bohdanem mogłaś tylko Ty wpaść w przypływie swojego geniuszu.

Bohdan miał rację o zbiorowym stadnym ataku na mnie. Nie wytrzymałaś i wpadłaś jak śliwka w kompot. Wyrażę się jaśniej.

Bohdan jest na forum od 2002 roku. Ja od 2004 roku. W 2002 roku nie miałem pojęcia o istnieniu forum.

Znając Twoje wciskanie nosa w każdy prawie wątek jestem pewien, że przeczytasz to.

Pozdrawiam

Paragraf zawsze się jakis znajdzie. :wink: Może i z bohdanem nie masz nic wspólnego /coś za często stawaliscie w swojej obronie 8) /, ale pewnie tak całkiem bez grzechu /innego nicka/ nie jesteś. 8)

Majka

Co jeszcze wykombinujesz?

Najoryginalniejsza w tym wszystkim jest teza, że grzechem na forum jest stanięcie w obronie kogoś! Bardzo dobre. Czekam na więcej odkrywczych elementów tego forum.

No i na dodatek w tym stawie rak się obraził. A Jola K. strawiła opłatek i szlag trafił dowód rzeczowy.

Tudzież i ja pozwólcie Waszmoście , że słów skromnych do kontuszu dorzucę. Jak mniemam spór się toczył, na stronie w inszych salonach jejmości . I był nie godzien czyniąc innym katusze , przeniesien na te komory , gdzie mogliby usta kalać złym słowem . Toć i te komory niegodne szkalowań nijakich , a humor pazia mego jeno tu dżwięczy tak dla nie poznaki . Muszę więc skromną swoją osóbką na wasze zapatrywania wejść by przegonić precz czarta , co chciałby owładnąć wam dusze ... Od dziś hymny pochwalne jeno nakazuje , innym skórę garbować będziem na oficjum , by przykładnie prawem godności języka królował .

Z dyrektyry wyżej podpisanej :wink: