Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

I cóżeś Ty uczyniła Osowo.

Stal pancerna, beton nie wytrzyma takiego ciśnienia.

Tutaj wszystkiego można było się spodziewać, tylko nie takich tekstów!!!!!

Czarno widzę, oj czarno los tego wątka. Czuję, że tylko frędzle marne z niego zostaną. Już widzę pęknięcia :)

Paragraf zawsze się jakis znajdzie. :wink: Może i z bohdanem nie masz nic wspólnego /coś za często stawaliscie w swojej obronie 8) /, ale pewnie tak całkiem bez grzechu /innego nicka/ nie jesteś. 8)

Majko, za częstoooo ? ? ? :o (a ile razy takie coś robiliśmy..... ?:oops: :oops: )

(Ariete, musimy sie się poprawić - ponieważ wspieramy się, a to niemoralne jest na forum - daliśmy ciała ....... :oops:

wydawało mi się, że w temacie "Jestem w szoku" nie broniłeś mnie, ani ja Ciebie :-? ale kto wie, może miałeś ukryte intencje ?) :roll:

Szczerze mówiąc "elita forum" nie jest szczęśliwym określeniem.

na co

Szczerze mówiąc nie jest szczęśliwym zjawiskiem :lol:

czułem, że podpadniecie za to obaj

ale że przy okazji i ja ? ? ? ? :o :o :o o qufffa !!! :evil:

p.s.

a może jednak ja i On, tzn, my .....

:roll:

:oops:

:lol:

Wesołych Świąt

WSZYSTKIM

:wink:

Zrrr , bec glu ... qufffa ziemianinom

Set , psyt , glu , niemoralne forum też qufffa zrrr

W ogóle wszystkich qufffa bo dziś wylądowałem tu ...wrr , troche mi się śrubki poluzowały przy przejściu na grawitacje . Ale i tak jest gitasowo zrrt , bekkk qufffa fajnie se tu gadanie macie , zert , bec . Zert ,.. paliwo mi zatankują i lece bec , gluu

No to do następnego qufffa

zert , gluu , bec 8)

• 4 weeks później...
Kaczekamu kanikt kanic katu kanie kapikasze ? Katakaki kafakajny kawąkatek . Kajekastem kazakawiekadziokana ...Kalukadzie kaskrokabnikajcie kapakare kasłókawek .Kaczekakam
  • 1 month później...

No i co z tym wątkiem?

Coś cisza... A ja się tu wtarabaniłem bo miałem nadzieję, że sobie ulżę i wygarnę po chrześcijańsku kto się nawinie.

A po za tym to to powyżej to bez sensu wszystko - nic nie rozumiem.

Czy mogłby kto takie zwykłe swojskie-polskie chamstewko zapuścić?

Bo nie uchodzi tak jak gęsi cicho siedzieć ...

Eureka!

Redakcjo! Przecież zamiast kasować cokolwiek, możesz to tutaj wstawić, a po tygodniu ewentualnie bez protestów wyp...wyrzucić.

Przecież tutaj może być kosz forumowy.

Tutaj ewentualnie przed wywaleniem postu można byłoby skargi i zażalenia składać.

Zrrr , bec glu ... qufffa ziemianinom

Set , psyt , glu , niemoralne forum też qufffa zrrr

W ogóle wszystkich qufffa bo dziś wylądowałem tu ...wrr , troche mi się śrubki poluzowały przy przejściu na grawitacje . Ale i tak jest gitasowo zrrt , bekkk qufffa fajnie se tu gadanie macie , zert , bec . Zert ,.. paliwo mi zatankują i lece bec , gluu

No to do następnego qufffa

zert , gluu , bec 8)

Słyszałam, że tu można niecenzuralnie.. 8)

QUFFFA KIEDY TA ZIMA SIĘ SKOŃCZY :-?

...QUFFFA KIEDY TA ZIMA SIĘ SKOŃCZY :-?

U mnie sie juz skonczyla! :D :D

Dzisiaj idac do pracy musialem zdjac kurtke, bo bylo mi za cieplo.

pozdrawiam

Konrad

PS. Pisze z polnocno- zachodniego kranca Niemiec.