ariete 20.12.2004 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 I cóżeś Ty uczyniła Osowo. Stal pancerna, beton nie wytrzyma takiego ciśnienia. Tutaj wszystkiego można było się spodziewać, tylko nie takich tekstów!!!!! Czarno widzę, oj czarno los tego wątka. Czuję, że tylko frędzle marne z niego zostaną. Już widzę pęknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohdan 21.12.2004 03:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Paragraf zawsze się jakis znajdzie. Może i z bohdanem nie masz nic wspólnego /coś za często stawaliscie w swojej obronie /, ale pewnie tak całkiem bez grzechu /innego nicka/ nie jesteś. Majko, za częstoooo ? ? ? (a ile razy takie coś robiliśmy..... ? ) (Ariete, musimy sie się poprawić - ponieważ wspieramy się, a to niemoralne jest na forum - daliśmy ciała ....... wydawało mi się, że w temacie "Jestem w szoku" nie broniłeś mnie, ani ja Ciebie ale kto wie, może miałeś ukryte intencje ?) Szczerze mówiąc "elita forum" nie jest szczęśliwym określeniem. na co Szczerze mówiąc nie jest szczęśliwym zjawiskiem czułem, że podpadniecie za to obaj ale że przy okazji i ja ? ? ? ? :o o qufffa !!! p.s. a może jednak ja i On, tzn, my ..... Wesołych Świąt WSZYSTKIM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 21.12.2004 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Zrrr , bec glu ... qufffa ziemianinom Set , psyt , glu , niemoralne forum też qufffa zrrr W ogóle wszystkich qufffa bo dziś wylądowałem tu ...wrr , troche mi się śrubki poluzowały przy przejściu na grawitacje . Ale i tak jest gitasowo zrrt , bekkk qufffa fajnie se tu gadanie macie , zert , bec . Zert ,.. paliwo mi zatankują i lece bec , gluu No to do następnego qufffa zert , gluu , bec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.12.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 To co gramy w przysrywanki? Najfajniejsza zabawa na świecie. Na pewno ktoś przekroczy cienką czerwoną linię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 13.01.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Kaczekamu kanikt kanic katu kanie kapikasze ? Katakaki kafakajny kawąkatek . Kajekastem kazakawiekadziokana ...Kalukadzie kaskrokabnikajcie kapakare kasłókawek .Kaczekakam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 13.01.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Ka... ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariete 13.01.2005 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Maluteńka wskazówka chociaż na kogo, lub z jakiego powodu. Inaczej post będzie unieważniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariete 16.01.2005 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 Już doszedłem sam. Post uzasadniony. Posądzenie o wypadek Osowy którego nie zrobiła Lakier w Twoim wątku to ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.03.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 No i co z tym wątkiem?Coś cisza... A ja się tu wtarabaniłem bo miałem nadzieję, że sobie ulżę i wygarnę po chrześcijańsku kto się nawinie.A po za tym to to powyżej to bez sensu wszystko - nic nie rozumiem. Czy mogłby kto takie zwykłe swojskie-polskie chamstewko zapuścić?Bo nie uchodzi tak jak gęsi cicho siedzieć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 09.03.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Eureka!Redakcjo! Przecież zamiast kasować cokolwiek, możesz to tutaj wstawić, a po tygodniu ewentualnie bez protestów wyp...wyrzucić.Przecież tutaj może być kosz forumowy.Tutaj ewentualnie przed wywaleniem postu można byłoby skargi i zażalenia składać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.03.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Janussz, mogę Ci dowalić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 12.03.2005 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Jak masz taką potrzebę, to nie widzę przeciwwskazań Tutaj jurysdykcja Redakcji nie sięga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.03.2005 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Zrrr , bec glu ... qufffa ziemianinom Set , psyt , glu , niemoralne forum też qufffa zrrr W ogóle wszystkich qufffa bo dziś wylądowałem tu ...wrr , troche mi się śrubki poluzowały przy przejściu na grawitacje . Ale i tak jest gitasowo zrrt , bekkk qufffa fajnie se tu gadanie macie , zert , bec . Zert ,.. paliwo mi zatankują i lece bec , gluu No to do następnego qufffa zert , gluu , bec Słyszałam, że tu można niecenzuralnie.. QUFFFA KIEDY TA ZIMA SIĘ SKOŃCZY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 16.03.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 ...QUFFFA KIEDY TA ZIMA SIĘ SKOŃCZY U mnie sie juz skonczyla! Dzisiaj idac do pracy musialem zdjac kurtke, bo bylo mi za cieplo. pozdrawiam Konrad PS. Pisze z polnocno- zachodniego kranca Niemiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.03.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 do Janussz'aa te Litwiny to chyba po ciemku... bo straszny hałas był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 17.03.2005 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Zakute łby mieli w żelazo i taki lachot się rozchodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts