gryziciel 04.04.2022 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2022 witam, krótkie pytanie: kto przeciskał u Was rurę z wodą przez przepust w fundamencie, żeby ją połączyć z instalacją w domu? hydraulik czy koparkowy? myślałem, że wezmę koparkowego, on wykopie co trzeba i hydraulik wszystko zepnie. Ale nie, od którejś z kolei firmy dostaję ofertę na każdą rurkę i zaworek w hydraulice - z wyłączeniem czegokolwiek co ma coś wspólnego z instalacją (wody/kanalizy) na zewnątrz. Po podpytaniu - szczególnie z wyłączeniem tego herkulesowego zadania instalacji rury pod fundamentem. Rozmawiam z leniami i mam szukać dalej czy może jest przyjęte, że od czarnej roboty w wykopie jest koparkowy czy ogólnie ktoś inny niż Pan Hydraulik Od Hydrauliki Wewnętrznej? ps. w fundamencie mam na 110cm ppt przepust z rury osłonowej wewn. średnicy 44mm, a rura wody w projekcie to 32mm, czyli chyba nie dramat.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donvitobandito 05.04.2022 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2022 Oczywiście, że hydraulik. Kanalizację zewnętrzną również on układa. A dlaczego miałby to robić koparkowy?Włosy obcina Ci fryzjer czy piekarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grv 13.04.2022 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2022 Hydraulik. Nie powinien to być żaden problem. Warto poszukać takiego, który umie robić nawiertki, bo stan rur wodociągowych jest różny i może się czasem skończyć gejzerem na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts