tomn95 06.04.2022 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2022 Witam. Mam już dość stary dach na garażu który przecieka. Chciałem go uszczelnić lepikiem na zimno czy to dobre rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabi88 08.04.2022 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2022 Nie bardzo.. .Jak punktowo w kilku miejscach to nada się np. Tytan Woda Stop (w miarę łatwo dostępne).Jak całopowierzchniowo to już uszczelnienie np. Hyperdesmo albo Neoproof. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomn95 08.04.2022 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2022 Uszczelniłem lepikiem i nic nie cieknie. Nie wiem czemu mówisz że nir bardzo słońce go zeżre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 10.04.2022 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 Czas pokaże. Dobre masy uszczelniające są z włóknami. Wcześniej czy później pokrycie do wymiany. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabi88 12.04.2022 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2022 Przy dłuższej ekspozycji na słońce lepik robi się sztywny, taki "skorupiasty". Blacha sie rozgrzewa, potem stygnie, lepik pęka i zaczyna podciekać. Nie od razu.. ale z czasem, dość krótkim zacznie. Doraźnie pomogło i dobrze ale to na krótko. Docelowo albo wymiana albo powłoki naprawcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts